Ανήμερα της παραπομπής Παπαγγελόπουλου ο Κυριάκος βρισκόταν στην Αίγυπτο… Αν ήταν να παραπέμψει τον Τσίπρα, πού θα έφτανε; Νέο Δελχί ή… Καράκας;

Ανήμερα της παραπομπής Παπαγγελόπουλου ο Κυριάκος βρισκόταν στην Αίγυπτο… Αν ήταν να παραπέμψει τον Τσίπρα, πού θα έφτανε; Νέο Δελχί ή… Καράκας;

Όσο για τη… θεωρία της ΝΔ, η οποία ισχυρί­ζεται ότι «δεν τον παραπέμψαμε εμείς, αλλά η Βουλή», έχουμε δει και καλύτερα. Στο κουκλοθέατρο…

Είπε ο Τσίπρας ότι ο Μητσοτάκης είναι μία φορά δειλός γιατί παρέπεμψε μόνο τον Παπαγγελόπουλο και δύο φορές δειλός επειδή δεν παρέπεμψε κι εκείνον.

Αναλογικά… γενναίος θα ήταν αν παρέπεμπε τον Απ. Γκλέτσο. Έστω τον Γρ. Αρναούτογλου.

Παρεμπιπτόντως… παρακολούθησα με προσοχή την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή. Αν είναι
αυτός αθώος, εγώ είμαι playmaker στην Μπαρτσελόνα.

Φωνάζει ο Τσίπρας γιατί η κυβέρνηση δεν αντιδρά για την Τουρκία. Ενώ αν ήταν εκείνος θα έστελνε στη Συρία τάγμα με επικεφαλής τον Τζανακόπουλο.

Υπεύθυνο μαγειρείων τον Φίλη και τον Φλα­μπουράρη να ψυχαγωγεί τους κούρδους μαχητές με το ταλέντο του στην μπιρίμπα.

Με τόσες κυβιστήσεις που κάνει τελευταία η κυβέρνηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής δεν έπρεπε να πάει ο Πετρούνιας, αλλά ο… Δένδιας.

Ο Ν. Κοτζιάς κατηγορεί τον Ν. Δένδια ότι δεν έχει συγκεκριμένη ατζέντα για το Κυπριακό. Σε αντίθεση με εκείνον, δηλαδή, που «ξεπούλησε» βάσει σχεδίου το όνομα της Μακεδονίας.

Η πλάκα είναι ότι κατηγορεί την κυβέρνηση για αδράνεια και ο Κατρού­γκαλος. Ο οποίος έχει προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τον Ερντογάν!

«Δεν ήμασταν έτοιμοι για τη διακυβέρνηση», παραδέχθηκε με… πέντε χρόνια καθυστέρηση ο Ν. Βούτσης. Και αφού στο μεταξύ έκαναν μπάχαλο τη χώρα.

Τελικά, την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη δεν πήγαν να τη δουν ούτε οι ψηφοφόροι του Βαρουφάκη.

Τώρα, αυτό το στυλ του Πολάκη «και πουλάω τσαμπουκά και… κλαίγομαι για ρεβανσισμό και διώξεις», τι ακριβώς είναι; Πρόβα για τη νέα παράσταση του Μ. Σεφερλή;

Μετά το στραπάτσο στην Κομισιόν για τη Β. Θάνου, βλέπω τον Παπαδημούλη να προσφεύγει στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ, στη Unicef, ενδεχομένως και στη Eurovision.

Η Τουρκία στέλνει άρματα μάχης και αντιτορπιλικά, εμείς αυστηρά μηνύματα μέσω… Twitter.

Με τη φόρα που έχουν πάρει οι τράπεζες, σε λίγο θα χρεώνουν και όσους περνούν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Κακοήθειες ότι ο Βελόπουλος δεν έφυγε από την ψηφοφορία επειδή διαφωνούσε, αλλά διότι είχε εκπομπή τηλεπώλησης με βότανα Αγίου Όρους.

«Επιδιώκουν την πολιτική εξόντωσή μου», καταγγέλλει ο Παπαγγελόπουλος. Πότε ακριβώς έγινε πολιτικός; Μέχρι χθες ήταν «κουμπάρος» της Θάνου…

Αν κατάλαβα καλά, ο Παπαγγελόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ο Ρασπούτιν με το επιχείρημα ότι εκείνος έκανε σεξ, ενώ ο ίδιος δεν;

«Προδότες οι έλληνες πολιτικοί», λέει ο Β. Λεβέντης. Ο οποίος –ως γνωστόν– είναι τραγουδιστής της ραπ και σωσίας του Τζ. Κλούνι.

Ακύρωσε το ΣτΕ το Ασφαλιστικό, αλλά ο Κατρούγκαλος δηλώνει… δικαιωμένος! Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

Το υπουργείο Υγείας στήνει τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό για να καταγγέλλουν οι πολίτες όσους καπνίζουν παράνομα. Θα γεμίσει η χώρα… χαφιέδες του Marlboro.

Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά το ναυάγιο του «Τιτανικού» ο καπετάνιος έκανε beach party;

Σε casting για ταινίες σεξ εμφανίσθηκε 72χρονος. Θα μπερδεύτηκε μάλλον, νόμιζε πως ήταν ουρά για check up στο σάκχαρο.

Νοικοκυρές σε… απόγνωση. «Καθαρά πολιτική η δίωξή μου», δηλώνει η Ελ. Ζαρούλια, σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου. Του γνωστού. Της Χρυσής Αυγής εννοώ.

Οι Ρώσοι εντόπισαν για πρώτη φορά εξωγήινους το 1982. Εμάς, πάλι, μας πήρε μερικές δεκαετίες. Φτάσαμε στο 2015.

Ο άλλος μήνυσε, λέει, την Apple γιατί με το iPhone που αγόρασε έγινε gay. Το… ηλίθιος το είχε εκ γενετής, υποθέτω.


Σχολιάστε εδώ