Σε άλλο επίπεδο οι σχέσεις Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ

Σε άλλο επίπεδο οι σχέσεις Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναφορικά με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε. Μια μεταγραφή που εντέλει θα βάλει στα ταμεία των Πορτογάλων ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κατόπιν της συμφωνίας που έβαλε τέλος στη διαμάχη των δύο πλευρών από το καλοκαίρι του 2018.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ατζέντης του παίκτη Ζόρζε Μέντες και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαραντάς. Οι τρεις άνδρες, και κυρίως Μαρινάκης και Βαραντάς, τα βρήκαν σε όλα. Και κάπως έτσι η Σπόρτινγκ θα λάβει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την αποχώρηση του Ποντένσε. Το γεγονός ότι οι σχέσεις Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ πέρασαν σε άλλο επίπεδο επιβεβαιώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ. Μια μεταγραφή που ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πολύ.

Και την οποία ο Ολυμπιακός πέτυχε με δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ. Πέρα από αυτό, όμως, ο Μέντες εξέφρασε την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει σύντομα την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύει πως ο Ποντένσε έχει τιμή πώλησης κοντά στα 30 εκατ. ευρώ και σύντομα θα εμφανιστεί μια τέτοια προσφορά στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Φωτο: sport24


Σχολιάστε εδώ