Ταξίδι του Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό προς αναζήτηση μεταγραφικών στόχων…

Ταξίδι του Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό προς αναζήτηση μεταγραφικών στόχων…

…πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Προτεραιότητα της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου είναι ένας στόπερ και υπό προϋποθέσεις ένας εξτρέμ. Προς αυτήν την κατεύθυνση λέγεται πως έκανε το ταξίδι του ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης». Κατ’ αρχάς, δεν είναι το μόνο ταξίδι που έχει κάνει ο Ίβιτς ενόσω έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Σέρβος λοιπόν στο διάστημα που βρίσκεται στα ηνία του αγωνιστικού σχεδιασμού των «κιτρινόμαυρων» έχει φύγει από την Ελλάδα τουλάχιστον τρεις φορές. Βασικός λόγος των… περιηγήσεων του Ίβιτς είναι να μεταφέρει τι θα χρειαστεί η «Ένωση» τον Ιανουάριο. Και πέραν του στόπερ, που είναι μια δεδομένη και προφανής από το καλοκαίρι ανάγκη, όλα είναι ανοιχτά.

Εξτρέμ, και δη αριστεροπόδαρος, είναι στοιχείο που βρίσκεται σε… έλλειψη στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σώνει και καλά ο Σέρβος ψάχνεται να καλύψει το κενό. Αρκετοί ακραίοι βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της ΑΕΚ και εύκολα διαπιστώνεται πως δεν υπάρχουν προς το παρόν προοπτικές αύξησης του αριθμού τους. Τουλάχιστον χωρίς να υπάρξουν αποχωρήσεις…

Φωτό: sfina.gr


Σχολιάστε εδώ