Β. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Θεωρούν ότι είναι εγκλωβισμένοι και βλέπουν στο πρόσωπο των αστυνομικών την ανικανότητα του κράτους για να τους βοηθήσει

Β. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Θεωρούν ότι είναι εγκλωβισμένοι και βλέπουν στο πρόσωπο των αστυνομικών την ανικανότητα του κράτους για να τους βοηθήσει

Ο πρόεδρος Αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, κος Βασίλης Ροδόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Online» με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Β.ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να δοθεί άμεσα μια λύση, τουλάχιστον έστω και πρόσκαιρη και να δούμε τα αποτελέσματα, δεν γίνεται να παραμείνει όλος αυτός ο κόσμος στο κέντρο. Δημιουργείται και ένταση μεταξύ τους, είναι συνύπαρξη διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, διαφορετικών φυλών οπότε αυτό δημιουργεί και μια ένταση μεταξύ τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρούν ότι είναι εγκλωβισμένοι και να βλέπουν στο πρόσωπο των αστυνομικών την ανικανότητα του κράτους για να τους βοηθήσει.

Αναφορικά με τα νέα μέτρα για το μεταναστευτικό –προσφυγικό

Β.ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μια προσπάθεια η οποία σίγουρα θα ανακουφίσει το νησί μας. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη το έχουμε επισημάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, είναι αδύνατο να διαχειριστεί τόσο μεγάλο πλήθος. Αυτή τη στιγμή στη Μόρια έξω από την κεντρική είσοδο του camp έχουν καθιστική διαμαρτυρία, προφανώς ζητάνε και οι ίδιοι να αποχωρήσουν. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι ενίσχυση προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της παρούσας στιγμής. Είναι δύσκολη η διαχείριση, έγινε ένα ατυχές περιστατικό το οποίο απ ότι φαίνεται δεν έμειναν εκεί, υπάρχει και συνέχεια.


Σχολιάστε εδώ