Hellenic Match Racing Tour (video – εικόνες)

Hellenic Match Racing Tour (video – εικόνες)

– O Θοδωρής Τσουλφάς μεγάλος νικητής του 6ου Hellenic Match Racing Tour

Με εξαιρετικά ιδανικές καιρικές συνθήκες κάτω από το μαγευτικό Αττικό ήλιο και τον όμορφο Σαρωνικό κόλπο πραγματοποιήθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα του Μεγάλου Τελικού του φετινού Hellenic Match Racing Tour στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η ομάδα ER-LAC του Θοδωρή Τσουλφά βρέθηκε επάξια στην κορυφή του βάθρου νικώντας στον μεγάλο τελικό την ομάδα της Eλληνικής Aστυνομίας MUSTO του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου με σκορ 3-0.


Αξίζει να σημειωθεί οτί νωρίτερα ο Θοδωρής Τσουλφάς είχε τελειώσει αήττητος την φάση του Round Robin με 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.  Το βάθρο συμπλήρωσε στην 3η θέση η ομάδα Rebuild Constructions του Βαγγέλη Χειμώνα αφού επικράτησε με δυσκολία στον μικρό τελικό της ομάδας Lucas του Γιώργου Παναγιωτίδη με σκορ 2-1.



Από νωρίς το μεσημέρι στο Μικρολίμανο, εκλεκτοί καλεσμένοι, αθλητές, χορηγοί, δημοσιογράφοι, μέλη της Ολυμπιακής ομάδας και άλλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε στιγμιότυπο σε περιγραφή της Ελίνας Βλουτόγλου και του Δημήτρη Αλεβιζάκη, Race Manager του HMRT, σε ένα μοναδικό πάρτι υπό τους ήχους του DJ Nίκου Ζώη και στη συνέχεια τoυ συγκροτήματος Bejeezus, με τις μοναδικές δημιουργίες καφέ και coffee cocktails από την εταιρεία Nespresso, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης. Τη δράση όμως παρακολούθησαν και στο νερό στην άνεση ενός πολυτελούς catamaran Lagoon 500 που προσέφερε η Istion Yachting.

Δείτε το video:




Οι εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες και τη διοργανώτρια εταιρεία, ICARUS Sports, την ολοκλήρωση της 6ης χρονιάς του Hellenic Match Racing Tour.


Τη διοργάνωση υποστήριξαν περήφανα οι εταιρείες Rib Cruises, με εξειδίκευση στην ενοικίαση rib boats στην Ελλάδα, προσφέροντας με το έμπειρο προσωπικό της ασφαλείς λύσεις και μοναδικές εμπειρίες στις Ελληνικές θάλασσες, η Branding Park που προσφέρει καινοτόμες προτάσεις εταιρικής επικοινωνίας, η Salty Bag που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες από παλιά ιστιοπλοϊκά πανιά, και η Sail Marine, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα.



Σχολιάστε εδώ