Συγκρατημένα… αισιόδοξοι (;) στην κυβέρνηση μετά το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν

Συγκρατημένα… αισιόδοξοι (;) στην κυβέρνηση μετά το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν

Καλού – κακού, ας έχετε πρόχειρα κράνος, φακό και ξηρά τροφή.

«Η συνάντηση πήγε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε». Ο Ταγίπ έθεσε μεν θέμα Θράκης, αλλά ούτε που τόλμησε να εγείρει ζήτημα Πελοποννήσου. Από… τρόμο σε ενδεχόμενη σκληρή αντίδραση Δένδια!

Ο Βαρουφάκης είπε ότι είναι… τιμή του που έβγαλε χρήματα από το βιβλίο και τις διαλέξεις του για την κρίση στην Ελλάδα. Δηλαδή από την οικονομική καταστροφή και τη δυστυχία χιλιάδων Ελλήνων.

Ο Κυριάκος είπε στον ΟΗΕ ότι για την πυρκαγιά στο Μάτι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Και όχι ένας ανεγκέφαλος που με 10 Μποφόρ έβαλε να κάψει τα ξερόκλαδα.

Για το ναυάγιο του «Τιτανικού» έφταιξε που έπαιζε φάλτσα η ορχήστρα. Για την καταστροφή του Δράμαλη, που είχε συννεφιά στα Δερβενάκια.

«Περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθεί η Τουρκία», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με αντιτορπιλικό προς το Καστελλόριζο ή με Μιράζ πάνω από τη Σέριφο.

Πήγε Νέα Υόρκη και κινδυνεύει να «πέσει» ο Τραμπ. Είδε τον Ερντογάν και έκανε 5,7 Ρίχτερ στην Τουρκία. Ποιος Κόναν ο Εξολοθρευτής; Κυρ. Μητσοτάκης.

Τέτοιος… γουρλής που είναι ο Κυριάκος, έτσι και κάποια στιγμή πάει Τουρκία, θα ξυπνήσει κανένα ηφαίστειο στα Άδανα.

Υπερβολές ότι με βάση τον νέο συνδικαλιστικό νόμο για την προκήρυξη απεργίας θα αποφασίζει ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας. Μπορεί άνετα να το κάνει και ο κλητήρας του τρίτου ορόφου.  Όταν δεν ευκαιρεί η απογευματινή γραμματέας του.

Υπονόησε η Θ. Φωτίου ότι για τη Novartis ο Παπαγγελόπουλος ενεργούσε εν γνώσει του Τσίπρα. Στο τέλος –να δεις– θα τον κλείσουν φυλακή από μόνοι τους. Τον… Τσίπρα.

Στην περίπτωση που δυσκολεύεται με τα φρο­ντιστήρια Αγγλικών η Νοτοπούλου, υπάρχει και η υπνοπαιδεία. Κοιμάσαι άσχετος και ξυπνάς με Lower.

«Με τους αγώνες και τα όνειρά μας θα χτίσουμε έναν κόσμο γεμάτο ελπίδα». Δ. Κουτσούμπας σε… «γκεστ» εμφάνιση στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι».

«Πόθεν έσχες» Παπαδημούλη: 18 τραπεζικοί λογαριασμοί, 1.094.000 ευρώ καταθέσεις, 973.000 ευρώ αμοιβαία κεφάλαια, ετήσιο εισόδημα (2018) 252.000 ευρώ. Ο… αγώνας τώρα δικαιώνεται!

Και αν βγήκε ένα συ­μπέρασμα από τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, είναι ότι στα 50 τόσα του ο Καμμένος εξακολουθεί να παίρνει χαρτζιλίκι από τη μητέρα του.

Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε τις συμφωνίες για την εξόρυξη υδρογονανθράκων. Ως αντιπολίτευση αρνείται να ψηφίσει. Αυτό είναι που λένε…

… το πρωί νοσηλευτής στον «Ευαγγελισμό», το βράδυ στρίπερ στη Συγγρού.

«Προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις συνέπειες της κακής Συμφωνίας των Πρεσπών», δηλώνει ο Μ. Βαρβιτσιώτης. Σαν να λέμε…

το σπίτι είναι αυθαίρετο και εμείς κοιτάμε να… αλλάξουμε πέργκολα στον πίσω κήπο.

Δεν ήταν, λέει, «φέσι» τα 86 εκατ. ευρώ του μπα­μπά Παππά στον ΟΑΣΘ. Αλλά; Παράπλευρη απώλεια στη μάχη για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού;

Στα τεσσεράμισι χρόνια έκλεισαν τις τράπεζες, υπέγραψαν τρίτο Μνημόνιο, υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ… τσακώνονται για την ΕΡΤ.

Απορία: Η Νοτοπούλου πήγαινε στο ίδιο φροντιστήριο Αγγλικών με τον Τσίπρα; Ήρεμα ρωτάω…

Άδωνης για Novartis: «Καθήκον μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια». Και όχι να καθίσετε τον Τσίπρα στο σκαμνί;

Διαψεύδεται αρμοδίως ότι στον νέο σταθμό του μετρό στο Κορυδαλλό θα δοθεί, τιμής ένεκεν, το όνομα του Τσοχατζόπουλου. Υπάρχει και… εναλλακτική: Παπαγγελόπουλος.

Συλλαλητήριο κατά την επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Άμυνας Μ. Πο­μπέο στην Αθήνα οργανώνει το ΚΚΕ. Έχουμε ζήσει και… καλύτερα.

Όταν ο Κ. Καζάκος δίκαζε τον Κλίντον σε λαϊκό δικαστήριο στο Σύνταγμα. Ενώ ο Τσίπρας ζητούσε την σύλληψή του.

Δύο νεκροί από κεραυνό στην Πελοπόννησο. Γλίτωσαν από Γιωργάκη, Σαμαρά, Τσίπρα και πήγαν από τη θεομηνία!


Σχολιάστε εδώ