Ακλόνητη η συνεργασία Μώραλη – Βλαχάκου

Ακλόνητη η συνεργασία Μώραλη – Βλαχάκου

-Σε καθαρά επαγγελματικούς λόγους οφείλεται η παραίτηση του γιατρού από την αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας

Μπορεί για λόγους ανώτερης βίας να υπήρξαν αλλαγές στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις του διοικητικού μηχανισμού του Δήμου, που συμφωνήθηκε να παραχωρηθούν στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαταράχθηκε η συνεργασία των δύο πρώτων παρατάξεων του Δήμου, που θα δώσουν από κοινού τον αγώνα τους για την ανάπτυξη της πόλης.

Τα σενάρια για ματαίωση της συνεργασίας εμφανίσθηκαν μόλις ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Βλαχάκος, δύο μέρες μετά την ανακοίνωσή του ως αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι παραιτείται λόγω φόρτου εργασίας.

Η δήλωσή του αυτή τροφοδότησε διάφορα σενάρια, γιατί ήταν γνωστό πως ο ίδιος είχε επιλέξει τη Δημοτική Αστυνομία και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο είχε διατυπώσει σε πειραιώτες δημοσιογράφους το όραμά του για τη συγκεκριμένη υπηρεσία με βάση τη δουλειά, τις αρμοδιότητες και την αποτελεσματικότητα των δημοτικών αστυνομικών της Κύπρου! Είχε άποψη δηλαδή για τη Δημοτική Αστυνομία και είχε στον νου του να εφαρμόσει συγκεκριμένο μοντέλο! Γι’ αυτό η παραίτησή του προκάλεσε αντιδράσεις και τροφοδότησε σενάρια.

Σε όλα όμως έβαλε τέλος ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι παραιτείται επειδή του ανατέθηκε η Διεύθυνση και δεύτερης χειρουργικής κλινικής στο «Τζάνειο» (ήδη είναι διευθυντής σε μια) με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί. Ξεκαθάρισε πάντως ότι ο συνδυασμός θα κρατήσει την αντιδημαρχία (στα πλαίσια της συνεργασίας με τον συνδυασμό του Δημάρχου) και θα την αναθέσει σε έμπειρη δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού του.

Φωτό: efsyn.gr


Σχολιάστε εδώ