Πέντε στους δέκα πιστεύουν ότι η Novartis ήταν σκευωρία, τρεις στους δέκα ότι ήταν σκάνδαλο και οι άλλοι δύο ότι πρόκειται για… νέα ταινία του Ταραντίνο

Πέντε στους δέκα πιστεύουν ότι η Novartis ήταν σκευωρία, τρεις στους δέκα ότι ήταν σκάνδαλο και οι άλλοι δύο ότι πρόκειται για… νέα ταινία του Ταραντίνο

Σκληραίνει τη στάση του έναντι της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ. 33 βουλευτές του κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για ηλεκτροκίνητα πατίνια. Με το καλό και για τα skateboards, τα jet ski.

Μέχρι πρότινος ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τον Μητσοτάκη ότι θα στήσει Εξεταστική για τον Τσίπρα από ρεβανσισμό. Τώρα τον καταγγέλλει ότι δεν το κάνει από… δειλία. Να δούμε τι θα πει και ο ψυχίατρος.

Στο μεταξύ, πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα που αποφασίζει ο λαός και όχι η δικαιοσύνη για το αν είναι ή όχι ένοχος ένας πρώην πρωθυπουργός.

Γιατί δεν οργανώνουμε και ένα «X-Factor», με κριτική επιτροπή Λεβέντη, Ψινάκη και Βελόπουλο; (Backstage θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη…)

Όσα εξαγγείλαμε το 2015 έγιναν πράξη ένα προς ένα, είπε στη ΔΕΘ ο Τσίπρας. Ήτοι: Capital controls, κλειστές τράπεζες, τρίτο Μνημόνιο.

Για να καταλάβω: Από τον ΣΥΡΙΖΑ φωνάζουν που η κυβέρνηση στήνει Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο και ωρύονται γιατί δεν στήνει και για τον Τσίπρα;

Και εξτρά: Η Μακεδονία δώρο στα Σκόπια, 102 νεκροί στο Μάτι, 25 στη Μάνδρα, 120 εκατ. για μετακλητούς, υπουργός η Νοτοπούλου.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μείνει στην Ιστορία», δήλωσε ο Τσίπρας. Κάτι σαν την καταστροφή του Δράμαλη και τον «Τιτανικό».

Υπό… διάλυση η ΕΡΤ ύστερα από 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Κάπως σαν τη ΔΕΗ, τα ΕΛΤΑ, τις συγκοινωνίες. Ό,τι άγγιζαν γινόταν στάχτη.

Επανεκκίνηση (;) των σχέσεων με την Τουρκία θέλει ο ΥΠΕΞ Δένδιας. Στο μεταξύ τα τουρκικά μαχητικά… κόβουν βόλτες στο Αιγαίο.

Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται στην κυβέρνηση και ένα πρωί θα ξυπνήσουν απότομα από τις σειρήνες του Λυκαβηττού. Καθώς…

…τα αντιτορπιλικά του Ερντογάν θα έχουν ρίξει ά­γκυρα στα ανοιχτά του Λαυρίου!

Τον Αύγουστο ήρθαν στη χώρα 9.300 πρόσφυγες, ενώ στείλαμε πίσω στην Τουρκία… 23! Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, το Μεταναστευτικό θα λυθεί εκεί κατά το 3050 μ.Χ.

Με 151 ψήφους ο Τσίπρας εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας, υπέγραψε τρίτο Μνημόνιο, υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια…

…αλλά δεν μπορεί ο Μητσοτάκης (λέει ο Τσίπρας) να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 151. Διοικητή στο ΙΚΑ Αλιάρτου μπορεί;

Αυτός ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ, που καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλα στη ΔΕΗ, δεν είναι αυτός που έδωσε μάχη για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δεύτερος πιο δημοφιλής υπουργός ο Κικίλιας! Είδατε τι μπορεί να κάνει ένας γάμος στη showbiz;

Ναι, είναι πολύ πιθανό να βγει ο Καραμανλής και να υπερασπιστεί τον Παπαγγελόπουλο. Όσο και η περίπτωση να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός από το να μετράει πόσοι πρόσφυγες μπαίνουν στη χώρα κάθε μέρα, κάνει κάτι άλλο για το Μεταναστευτικό ο Κουμουτσάκος;

Είχαμε και σκληρή επίθεση της «Αυγής» κατά του Σκουρλέτη. Ίσως δεν χρειαστεί να στήσει Εξεταστικές ο Μητσοτάκης. Θα «σκοτωθούνε» από μόνοι τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανησυχεί ο Τσακαλώτος μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ «μολυνθεί» από την… πασοκοποίηση. Στο μεταξύ, όλο το «μολυσμένο» ΠΑΣΟΚ έχει ενταχθεί προ πολλού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μας πολεμούν γιατί μας υπολογίζουν και μας φοβούνται, λέει η Φώφη. Αποκλείεται, δηλαδή, να το κάνουν από πλάκα;

Ένας νεκρός από συμπλοκή αλλοδαπών στο κέ­ντρο της Αθήνας. Τελικά, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα να… λυθεί το Μεταναστευτικό.

Ο προχθεσινός σεισμός των 4,5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο ήταν, λένε οι επιστήμονες, μετασεισμός από τα 6,8 Ρίχτερ του περασμένου Οκτωβρίου. Τέτοια χρονοκαθυστέρηση… ούτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Σχολιάστε εδώ