Μία ανάσα από ένα σπουδαίο «διπλό» έφτασε ο Άρης

Μία ανάσα από ένα σπουδαίο «διπλό» έφτασε ο Άρης

O ΠΑΟΚ γλύτωσε από την ήττα στην Τούμπα πρώτο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League διότι αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Άρη.

Οι  φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμα. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχες δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Μάτος και Σάσα.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού μη δείχνοντας εικόνα… πρωταθλητή.
Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του μια τεράστια νίκη μέχρι το 90+7’. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την αρρυθμία του ΠΑΟΚ  αλλά και την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι με 11 παίχτες κάτι που θα του έδινε μεγαλύτερα ποσοστά να φύγει νικητής από την Τούμπα καθώς 4 λεπτά μετά την αποβολή του Μάτος στο 67’, έφυγε με δεύτερη κίτρινη ο Σάσα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Λέο Ζαμπά (58’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (15’ Λημνιός), Άκπομ (70’ Σφιντέρσκι).

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα (46’ Έμαν), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (85’ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα (64’ Λάρσον), Ιντέγε.

Φωτο: twitter.com/Super_League_GR


Σχολιάστε εδώ