Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 1-1 το «αιώνιο» ντέρμπι με πέναλτι του Μολό

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 1-1 το «αιώνιο» ντέρμπι με πέναλτι του Μολό

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Ολυμπιακό υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή απώλεια στο πρωτάθλημα και αποδεικνύοντας πως στα μεγάλα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί όσο και να υπάρχει αγωνιστική διαφορά.

Οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να βγουν νικητές καθώς έδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πως ήθελαν περισσότερο να κερδίσουν το παιχνίδι. Απορία θα μας μείνει, βλέποντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που ήταν αυτή η ομάδα τα προηγούμενα παιχνίδια; Οι «πράσινοι» παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους.

Να σημειώσουμε πως Μακέντα δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στο 60’, με τον Σα να αποκρούει!

Ο Παναθηναϊκός, τελικά, με πέναλτι του Μολό στο 90΄ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους «ερυθυρόλευκους», που είχαν προηγηθεί με τον Γκερέρο στο 36΄.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά από την στιγμή που προηγήθηκε και ο τερματοφύλακας απέκρουσε και… πέναλτι. Έμεινε αήττητος έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα, μετά το τελικό 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χ. Δώνης (71’ Μπεκ), Μπουζούκης, Κολοβός (46’ Περέα), Ζαχίντ (63’ Μολό), Μακέντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε (90+3’ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά (69’ Καμαρά), Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.


Σχολιάστε εδώ