Περίεργες δηλώσεις Ross για F-35 και εμπόριο στην Τουρκία

Περίεργες δηλώσεις Ross για F-35 και εμπόριο στην Τουρκία

Ο Αμερικανός υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ, κ. Ross, βρίσκεται στην Τουρκία αφού πρώτα πέρασε για ένα καφεδάκι και από την Ελλάδα.

Στην Ελλάδα ασχολήθηκε με το φυσικό αέριο lng και μας είπε και μερικά ευχολόγια του τύπου ” η Ελλάδα θα καταστεί κέντρο διανομής LNG”, ” μπράβο που τα πάτε καλά με το χρέος”, “είμαστε μαζί σας στις δύσκολες στιγμές που περνάτε” “θέλουμε να επενδύσουμε” και πολλά άλλα ωραία λογάκια κι αφού απόλαυσε και την ωραία λιακάδα πήγε στην Τουρκία για τις σοβαρές δουλειές. Deal το λένε στο αμέρικα…

Εκεί άρχισε το παζάρι για 100 δισ. εμπόριο! Περίπου το ύψος των “κόκκινων δανείων” των ελληνικών τραπεζών. Αλλά και αφού δεν τους δίνουν οι ΗΠΑ τα F35 θα τους δώσουν μερικές εταιρίες που θα αποχωρήσουν από την Κίνα.

Άσε που δεν χωράνε άλλοι πρόσφυγες στην “ταλαιπωρημένη” Τουρκία… Έτσι είπε ο mister Ross.

Βρε! Εδώ τα έχουμε δώσει όλα αλλά δεν ακούσαμε τίποτα για εταιρίες από την Κίνα! Η ανεργία περίπου στο 18 % και ψάχνουμε τις επενδύσεις με το τηλεσκόπιο την στιγμή που στη “κακή” Τουρκία γίνονται παζάρια για εμπόριο 100 δισ.!

Αλλά ξέχασα, έχουμε ωραίο ήλιο ρε παιδιά… και νησιά γεμάτα… με χιλιάδες πρόσφυγες οπότε καλό είναι να μη λέμε πολλά τόσο τυχεροί που είμαστε.


Σχολιάστε εδώ