Χωροφύλακας η Ελλάδα για να περνούν μπέικα οι Ευρωπαίοι

Χωροφύλακας η Ελλάδα για να περνούν μπέικα οι Ευρωπαίοι

Δεν θα μετατραπεί η χώρα σε αποθήκη ψυχών

-Είναι ώρα να ανοίξουμε τα σύνορά μας και ας κάνουν οι Ευρωπαίοι ό,τι νομίζουν τους πρόσφυγες που στέλνει ο Ερντογάν

Όλα έχουν ένα όριο…

Και πλέον έχει ξεπεραστεί. Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί. Όπως και ό,τι υπόλοιπο έχει απομείνει από την ελληνική ανθρωπιά, τη συμπόνια, τη βοήθεια σε εκείνους που ρισκάρουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους στον αγώνα για την επιβίωση, για να φτάσουν στη «γη της Επαγγελίας».

Γιατί ο ελληνικός λαός ξέρει τι θα πει προσφυγιά. Την έχει βιώσει στο πετσί του εξαιτίας του «γείτονα», που παίζει και σήμερα, για άλλη μια φορά, το «παιχνίδι» που ξέρει πολύ καλά, εκμεταλλευόμενος τα καραβάνια των προσφύγων… Και δεν πνίγει ανθρώπους ο Έλληνας. Αντίθετα, σώζει ζωές, διακινδυνεύοντας τη δική του ζωή.

Τέτοιες ευαισθησίες, όμως, δεν έχει ο Σουλτάνος, ο τωρινός και οι προκάτοχοί του. Ακόμη και τους πνιγμούς τούς εκμεταλλεύεται για να πάρει κι άλλα «μπαξίσια» από την Ευρώπη. Και συνεχίζει να στέλνει καραβιές, εκβιάζοντας για ανταλλάγματα στην Κύπρο και στο Αιγαίο, για τη «γαλάζια πατρίδα», για μερτικό από τα κοιτάσματα και ό,τι άλλο γουστάρει. Και όλα αυτά με όπλο τους πρόσφυγες. Εκβιάζοντας όχι μόνο την Ελλάδα, όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική.

Έχει, όμως, και η Ελλάδα ένα πάρα πολύ ισχυρό όπλο, που μπορεί να ανησυχήσει όλους τους Ευρωπαίους, οι οποίοι ήδη ανησυχούν, γι’ αυτό και προσπαθούν να αποφύγουν το πικρό ποτήριο εκβιάζοντας με τα υπερπλεονάσματα και τις μνημονιακές αλυσίδες. Και με ό,τι άλλο σκεφτούν.

Η Ελλάδα δεν είναι ο χωροφύλακάς σας. Αρκετά τη χρησιμοποιήσατε.

Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ ο δεσμοφύλακας. Η Ελλάδα δεν θα μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών.
Δεν θα γίνουν «Μακρονήσια» και «Γυάρος» τα ελληνικά νησιά, είτε κατοικούνται είτε όχι.

Είναι η ώρα τού ΩΣ ΕΔΩ.

Από αύριο ανοίγω τα σύνορά μου. Και από κει και πέρα αντιμετωπίστε, κύριοι εταίροι, όπως νομίζετε τους πρόσφυγες. Φτιάξτε στρατόπεδα, φυλακές, υψώστε τείχη, αντιγράφοντας τον φίλο σας, τον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα ήταν ο χωροφύλακάς σας, δεν σας είδαμε δίπλα μας, να στριμώξετε τον Σουλτάνο της Τουρκίας ώστε να σταματήσει να απειλεί την Ελλάδα, φτιάχνοντας ακόμα και χάρτη με ελληνικά νησιά (Χίο, Λέσβο, Σάμο κ.ά.) ως κομμάτι της Τουρκίας.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι το μόνιμο κορόιδο. Και στα εθνικά μας θέματα να είμαστε μόνιμα οι χαμένοι…

ΥΓ.: Και κάτι ακόμη: Όλες αυτές οι ΜΚΟ –μιλούν για πάνω από 700– που άραξαν στο Αιγαίο και χρηματοδοτούνται από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ποιων είναι… παιδιά; Από πού κρατάει η σκούφια τους; Πόσοι δουλεύουν σε αυτές; Ποιας εθνικότητας είναι; Ποια προβλήματα λύνουν; Με τι ασχολούνται; Και, φυσικά, πόσα λεφτά έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια; Ποιο είναι το… μεροκάματο; Γιατί από όλη αυτή την ανθρώπινη τραγωδία «κάποιοι» θησαυρίζουν… Λογαριασμό, λοιπόν, εδώ και τώρα. Ο αρμόδιος υπουργός έχει καμιά γεύση για το τι λεφτά παίρνει η κάθε ΜΚΟ; Και για ποιο έργο πληρώνονται;

Φωτο: telegraph.co.uk


Σχολιάστε εδώ