Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Αντίστροφη μέτρηση για τα Θεοτόκια 2019

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Αντίστροφη μέτρηση για τα Θεοτόκια 2019

♦ Συνεχίζονται οι υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με τη Δ.Ε. Πεύκων από την Πέμπτη να παίρνουν τη σκυτάλη  

Ένας μεγάλος κύκλος πολιτιστικών εκδηλώσεων κλείνει στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, ένας άλλος ανοίγει…

Μετά την ολοκλήρωση της «Βαλκανικής Πλατείας 2019», που κορυφώθηκε χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, με τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση και του Κώστα Καραφώτη, τη σκυτάλη παίρνουν τα «Θεοτόκια 2019» που διοργανώνονται στη Δ.Ε. Πεύκων, και θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. 

Τα «Θεοτόκια 2019» θα φιλοξενηθούν στον αύλειο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεύκων και περιλαμβάνουν πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και αγαπημένες δραστηριότητες, που αναμένεται να μαγέψουν και να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. 

Οι μεγαλύτεροι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στιγμές κεφιού, αφού οι τοπικοί σύλλογοι της Δ.Ε. Πεύκων υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παρουσιάσουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Την ίδια ώρα, πρωτότυπες ιδέες θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, που θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, παρέα με τον… Πικάσο και τον Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης λαϊκό γλέντι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ενώ η αυλαία θα πέσει με συναυλία της εξαιρετικής Ρίτας Αντωνοπούλου. 

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Σχολιάστε εδώ