Πυρηνικά όπλα ζητά ο Ερντογάν! (video)

Πυρηνικά όπλα ζητά ο Ερντογάν! (video)

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Ragip Soylu ο Τούρκος πρόεδρος  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αξιώνει την απόκτηση πυρηνικών πυραύλων όπως ανέφερε κατά την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση του κόμματός του AKP στην Σεβάστεια.

«Ορισμένοι έχουν πυρηνικούς πυραύλους, αλλά μας λένε ότι δεν πρέπει να βρίσκονται στα δικά μου χέρια; Δεν το δέχομαι αυτό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν. Κάθε ανεπτυγμένο έθνος έχει (σ.σ.: πυρηνικές κεφαλές)» και ανέφερε ότι ουδείς δημιουργεί προβλήματα στο Ισραήλ ακριβώς διότι διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο.

Ο Τούρκος πρόεδρος παρέστη στην 100η επέτειο του συνεδρίου του Σίβας, κατά το οποίο μπήκαν τα θεμέλια της τουρκικής δημοκρατίας, κρατώντας για μία ακόμη φορά προκλητική στάση.

««Έναν αιώνα μετά επαναλαμβάνουμε ακόμη μια φορά πως η εντολή και η κηδεμονία είναι τελείως απαράδεκτες. Η πατρίδα είναι ακέραια εντός των εθνικών συνόρων. Η πατρίδα μας, η σημαία μας, το κράτος μας, το έθνος μας, η ανεξαρτησία μας είναι η τιμή μας, η αξιοπρέπεια μας. Σπάσαμε και θα σπάσουμε κάθε χέρι που απλώνετε στην πατρίδα μας, τη σημαία μας, την ανεξαρτησία μας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απαραίτητη απάντηση σε εκείνους που προσπαθούν να διοργανώσουν επιχειρήσεις πάνω στην Τουρκία εντός ή εκτός της χώρας χρησιμοποιώντας σαν ασπίδα τα σώματα μας. Θα καταστρέψουμε κάθε παγίδα που στήνεται κατά των επιτευγμάτων και στόχων της Τουρκίας».


Σχολιάστε εδώ