Τι είδηση είναι δηλαδή αυτή, σύμφωνα με την οποία με τον «νόμο Γαβρόγλου» μπαίνουν στα ΑΕΙ με βαθμούς κάτω από τη βάση;

Τι είδηση είναι δηλαδή αυτή, σύμφωνα με την οποία με τον «νόμο Γαβρόγλου» μπαίνουν στα ΑΕΙ με βαθμούς κάτω από τη βάση;

Εδώ με τον… «νόμο Τσίπρα» μπήκε στην κυβέρνηση η Νοτοπούλου.

Έξι μήνες να έμεναν στην εξουσία και θα ψήφιζαν ρύθμιση για ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια. Για περαστικούς και… διερχόμενους.

Προσοχή στο εξής, όταν κυκλοφορείτε στο κέντρο της Αθήνας. Ο Μητσοτάκης προσλαμβάνει συμβούλους και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σας… απαγάγουν.

Ο τελευταίος είχε πάει στο Σύνταγμα να ταΐσει τα περιστέρια και βρέθηκε στο Μαξίμου ειδικός συνεργάτης για θέματα των νησιών Σαμόα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στη «βάρδια» του κάηκαν 102 άνθρωποι στη φωτιά στο Μάτι, κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν κάνει κάτι για την πυρκαγιά στον… Αμαζόνιο.

(Άσε που δεν έχει πάρει σαφή θέση για την αύξηση των τροχαίων στην Ιαπωνία…)

Πρόεδρο Δημοκρατίας από τη «δική τους» παράταξη θέλει ο Καμίνης. Το «Δελφινάριο» εννοεί ή το Allou Fun Park;

Η Αχτσιόγλου άφησε πίσω της πάνω από 400.000 εκκρεμείς συντάξεις, συντάξεις των 20.000 και 25.000 ευρώ, 200 τόσες χιλιάδες συντάξεις που πρέπει να επανυπολογιστούν.

Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ήταν υπουργική θητεία, αλλά ο «Χρυσούς Αιών» της… ανικανότητας.

Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Αρβανίτης) θα καταγγείλει διεθνώς την κυβέρνηση για το γεγονός ότι μετέφερε τους πρόσφυγες από κτίριο-ερείπιο σε ξενοδοχείο. Δεν είχε τζακούζι στα δωμάτια…

Ενοχλήθηκε και ο Γιωργάκης για τις επεμβάσεις της Αστυνομίας στα Εξάρχεια. Κι αν τον ρωτήσεις κατά πού πέφτουν τα Εξάρχεια, θα σου πει δυτικά από το… Μέτσοβο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αντίρρηση να ψηφίζουν στις εκλογές οι έλληνες ομογενείς, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίζουν οι αφγανοί πρόσφυγες.

Τσακώνονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Αμαζόνιο και το ΚΚΕ τους καταγγέλλει για υποκρισία. Αντί να τους χειροκροτεί για να συνεχίσουν. Να ’χουμε να… γελάμε!

Πού ακούστηκε να ζητάνε από τον Τσίπρα να εκλεγεί από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου να ’ναι θα απαιτούν να τους εξηγεί τι κάνει και πώς. (Αφού το έχει κάνει ήδη…)

Δηλαδή, η Αχτσιόγλου είναι κάτι σαν τη… Δούρου του Ασφαλιστικού. Άφησε πίσω της καμένη γη!

Θεσμικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη Θάνου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα λουμπάγκο ταλαιπωρεί τον Ραγκούση και κάποιος έπρεπε να αναλάβει το… ξεσκόνισμα.

Εξηγεί ο Β. Λεβέντης ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους στην αρχηγία της Ένωσης Κεντρώων. Έτσι είναι. Οι μεγάλοι κωμικοί… πεθαίνουν στο σανίδι.

Είδηση: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος. Απορία: Είχε αϋπνίες τελευταία;

Γιατί μας κάνει εντύπωση που στο μυαλό του Τσίπρα είναι άλλο πράγμα η Γη κι άλλο ο πλανήτης; Εδώ νόμιζε ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι… διαφορετικά νησιά.

Ώστε φεύγοντας από το υπουργείο, ο Ν. Παππάς άφησε απλήρωτο το ρεύμα; Ευτυχώς που δεν πρόλαβε να στείλει κόσμο στο διάστημα. Θα ξέμενε από βενζίνη το διαστημόπλοιο.

Στο Ζάππειο η τελετή ορκωμοσίας του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Τα Ανάκτορα στο Τατόι είναι υπό ανακαίνιση, το Καλλιμάρμαρο το ’χε κλείσει ο Ρέμος.

Ο νέος επικεφαλής της Αρχής Διαφάνειας είχε νωρίτερα εργαστεί σε Λατινική Αμερική και Αφρική. Φυσική συνέχεια…

Μετά τη δήλωση Καμίνη, ότι θέλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παράταξή «του», το σκέφτεται σοβαρά η Κατ. Στανίση.

Κυκλοφορεί: Τι έκανες το καλοκαίρι, Κυριάκο; Διακοπές στην Κρήτη. Α, ναι, διόρισα και τον Ιάσονα Πιπίνη.

Διώκεται 32χρονος στα Χανιά, που πυροβολούσε άσκοπα. Επειδή δεν… πέτυχε κανέναν;

Μπουτάρης: «Η Ιστορία θα κρίνει αν ήμουν καλός δήμαρχος ή όχι». Αμέσως μόλις αποφασίσει αν ο Φάμελλος είναι σοβαρός πολιτικός ή… ψώνιο!

Άδοξο τέλος για τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον… «εκτέλεσε» στις Πρέσπες η Πάολα!


Σχολιάστε εδώ