Θέμος Χαραμής: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν δέχθηκε να μην πληρώσει…

Θέμος Χαραμής: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν δέχθηκε να μην πληρώσει…

«Ο Καραμανλής, όσες φορές νοσηλεύθηκε, δεν καταδέχθηκε ποτέ να μην πληρώσει. Ποτέ. Θυμάμαι την πρώτη φορά, ήρθε στο γραφείο μου, την τελευταία μέρα της νοσηλείας του, ο Θόδωρος (σ.σ.: πρόκειται για τον Θόδωρο Χαριτόπουλο, τον πιο στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή) με ένα καρνέ επιταγών να τακτοποιήσει τον λογαριασμό. Ε, του είπα πως δεν συνηθίζαμε να παίρνουμε χρήματα από κανέναν πολιτικό, δεν θα παίρναμε από τον Πρόεδρο.

Μου λέει λοιπόν ‘‘Να πας εσύ να του το πεις’’. Έκανα την κουταμάρα και πήγα. Και του το είπα. ‘‘Χαραμή’’ μού απάντησε ‘‘ούτε εγώ θα πλουτίσω ούτε το νοσοκομείο θα φτωχύνει αν δεν πληρώσω. Είναι όμως θέμα αρχής’’. Και γυρίζει και λέει του Θόδωρου: ‘‘Θα δεχθείς μέχρι 10% έκπτωση για να μη νομίζει ότι τον προσβάλλω’’.

Έτσι, οφείλω να πω, ήταν και ο Στεφανόπουλος, ο οποίος χρόνια αργότερα νοσηλεύθηκε στο Ντυνάν. Κύριος. Κάποιοι άλλοι πολιτικοί – και αρκετοί έχουν περάσει από τα νοσοκομεία στα οποία ήμουν επικεφαλής – δεν ρωτάνε καν τι χρωστάνε. Και κάποιοι δεν λένε ούτε ευχαριστώ».

Υπογραφή: Θέμος Χαραμής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

Φωτό: insuranceworld.gr


Σχολιάστε εδώ