Με την κατάργηση της διάταξης για τον… βάσιμο λόγο απόλυσης δεν θα αγχώνονται πλέον οι εργοδότες να ψάχνουν να… βρουν λόγο για να απολύουν

Με την κατάργηση της διάταξης για τον… βάσιμο λόγο απόλυσης δεν θα αγχώνονται πλέον οι εργοδότες να ψάχνουν να… βρουν λόγο για να απολύουν

Έκλεισαν τις τράπεζες, φέσωσαν τη χώρα μερικά δισ., υπέγραψαν αχρείαστο τρίτο Μνημόνιο, υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια…

…αλλά πανηγυρίζουν ότι έσωσαν την ελληνική οικονομία.

Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μόλις έπιασαν στεριά ο καπετάνιος του «Τιτανικού» έκανε beach party που δεν… πνίγηκαν όλοι;

Για το «αλαλούμ» στη Σαμοθράκη ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή σε ενάμιση μήνα δεν έκανε όσα αυτοί δεν έκαναν σε τεσσεράμισι χρόνια.

Απορία: Τα έξοδα για τον ψυχίατρο είναι μέσα στο πακέτο ή χρεώνονται έξτρα;

«Ουδέποτε υπήρξα κομματική επιλογή», ισχυρίζεται η Β. Θάνου. Δίκιο έχει. Σύμβουλος του Τσίπρα δεν έγινε για να… ξεπλύνει τα «άπλυτα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Σ. Φάμελλο, η Σαμοθράκη είναι στα βορειοδυτικά σύνορα της χώρας. Έτσι εξηγείται γιατί δεν έκαναν τίποτα τεσσεράμισι χρόνια. Έψαχναν να… βρουν το νησί στο Ιόνιο.

Αλλά για να βοηθήσει τον Καρανίκα στη διακόσμηση του Μαξίμου! Τον Βερναρδάκη στην κηπουρική.

Όσο για τα «πάρε-δώσε» με τον «Ρασπούτιν», δεν ήταν για τις διώξεις στελεχών της ΝΔ, στόχο είχαν την ενίσχυση των εξαγωγών της… κορινθιακής σταφίδας στις ΗΠΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι εμείς σώσαμε την ελληνική οικονομία». Τι λες; Κι εμείς που νομίζαμε ότι όλος ο πλανήτης γνώριζε ότι… χώρισε η Lady Gaga.

Επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του Μποτρίνι έκαναν τα μέλη του «Ρουβίκωνα». Συνηθισμένοι στα πιτόγυρα και τη χωριάτικη οι «σύντροφοι», πού να καταλάβουν την αξία του φουά γκρα με σως δαμάσκηνου.

Κακοήθειες ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησαν τα έργα στη Σαμοθράκη επειδή ο Τσίπρας δεν ήξερε πού να στείλει τα συνεργεία. Στη Σάμο ή στη Θράκη.

Όλοι λένε για τον Γιωργάκη, που θα γίνει παππούς, αλλά για το μωρό ούτε κουβέντα. Που θα ‘χει… παππού τον Γιωργάκη.

Τόσες φορές που έχει… ανοίξει ο δρόμος για τα έργα στο Ελληνικό, ούτε τον Autobahn Μόναχο – Φρανκφούρτη να φτιάχναμε.

Είναι δυνατόν να λένε από την κυβέρνηση ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι από άλλον πλανήτη; Και πώς δεν ήρθαν προς τα δω περισσότερα UFO;

Βλέπω το ΚΑΣ, επί ΝΔ, να βγάζει πόρισμα ότι η Ακρόπολη είναι διαμπερές οικόπεδο με άρτιο συντελεστή δόμησης.

Οπότε, άνετα χτίζεις ένα mall, να κάνουν τα ψώνια τους οι νιγηριανοί influencers.

Ο ένας (Τσίπρας) νόμιζε ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά νησιά. Ο άλλος (Φάμελλος) ότι η Σαμοθράκη είναι στο Ιόνιο. Είναι απορίας άξιον πώς βγάλαμε σώοι την πεντα­ετία!

Σε λίγο ο «Ρουβίκωνας» θα κάνει επιθέσεις και σε καντίνες. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση των τιμών στα «βρώμικα».

Πλέον, στην Κρήτη είτε αυτοκτονούν είτε σκοτώνονται σε τροχαία. Πάνε οι παλιές, καλές εποχές, που χανόταν κόσμος στις βεντέτες.

Συγγνώμη, αλλά είδηση είναι ότι στη Μύκονο υπάρχει όργιο φοροδιαφυγής; Σαν να βγει η Σαουδική Αραβία και να πει ότι ανακάλυψε πετρέλαιο.

Η Λιβύη ότι έχει βάλει ζέστη τελευταία στη Σαχάρα!

Να συνεχίσει την εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη ο Κατρούγκαλος. Ο οποίος, ως γνωστόν, έχει προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με την Τουρκία.

Υφίσταται, λέει, στη χώρα κίνημα κατά των ανεμογεννητριών. Έκανε… σχολή ο Βελόπουλος!

Κατά τους ειδικούς της Πυροσβεστικής, η φωτιά στην Εύβοια κατά 99% ήταν εμπρησμός. Και κατά 1%; Είχε… ανάδρομο Ερμή η Χαλκίδα.

Στην Αργολίδα συνελήφθη Σομαλός, κατηγορούμενος για πέντε πυρκαγιές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Για να τις κάνει έξι, οκτώ ή και 12.


Σχολιάστε εδώ