Τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής

ΠΑΟΚ στο… ρελαντί 2-1 τον Παναιτωλικό

Με το δεξί ο νταμπλούχος. Δίχως να ενθουσιάσει, αλλά και να ιδρώσει, ο ΠΑΟΚ -που είχε το μυαλό του και στη Σλόβαν- νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό (μείωσε στο τέλος), εκμεταλλευόμενος και τα λάθη του Κνετ.

ΑΕΛ, Κρίστινσον και… δοκάρια σταμάτησαν τον Ατρόμητο – 1-1

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Κρίστινσον, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 93’, η ΑΕΛ απέσπασε το 1-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, που είχε δύο δοκάρια!  

Ο Μουνίθ έγραψε ιστορία για τον Βόλο! κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο

Με ένα γκολ του Μουνίθ σε κάθε ημίχρονο, ο Βόλος στο παρθενικό του ματς στη Super League 1 κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο, κρατώντας τον στο -6, αφού το τέρμα του Αραμπούλι στο 92′ δεν ήταν αρκετό!  Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Βόλο στη Super League 1, με τη νεοφώτιστη ομάδα να παίρνει την νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη με 2-1, που είναι η πρώτη στη σύντομη ιστορία της στα «μεγάλα σαλόνια», αφήνοντας τον Πανιώνιο στο -6 και με ένα ματς «παιγμένο» στη… μάχη για τη «σωτηρία»…

ΑΕΚ – Ξάνθη 1-2

AEK μια ομάδα που προκαλεί… θλίψη και επιμένουμε πως χρειάζεται 180 μοίρες στροφή! Η ομάδα του Καρντόσο ξανά τραγική, έπαιζε με δέκα από το 34’ λόγω αποβολής του Ζεράλδες και η Ξάνθη την «καθάρισε» με 2-1 στο ΟΑΚΑ.


Σχολιάστε εδώ