Απέλυσε Καρντόσο – Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης!

Απέλυσε Καρντόσο – Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης!

Βραδιά εξελίξεων στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα αποδυτήρια μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση με την Ξάνθη και έστειλε στο… λογιστήριο Λυμπερόπουλο-Καρντόσο.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σύμφωνα με την ΑΕΚ έχει υποβάλλει την παραίτηση του και την Δεύτερα να έχει συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου προκειμένου να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Η ομάδα αυτή άμεσα πρέπει να βρει το δρόμο της για να σώσει την χρονιά!

– AEK, AEK, AEK, αυτή δεν είναι ΑΕΚ, φώναζαν οι φίλαθλοι

Μια ομάδα που προκαλεί… θλίψη και επιμένουμε πως χρειάζεται 180 μοίρες στροφή! Η ομάδα του Καρντόσο ξανά τραγική, έπαιζε με δέκα από το 34’ λόγω αποβολής του Ζεράλδες και η Ξάνθη την «καθάρισε» με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα έχει στόχο να έχει κατοχή μπάλας και όταν δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα καταρέει!

Τα… έχασε μετά την αποβολή του Ζεράλδες και ο Μιγκέλ Καρντόσο, έβαλε χαφ αντί για επιθετικό την ώρα που η ομάδα του είχε δεχθεί το πρώτο γκολ και κυνηγούσε στο σκορ. Αλλά και πάλι, οι αρχικές του επιλογές προξένησαν απορία αφού άφησε στον πάγκο ξανά τον Λιβάγια, ενώ έδωσε και πάλι φανέλα βασικού σε Βέρντε και Ολιβέιρα, οι οποίοι δείχνουν εκτός κλίματος.

Και επιμένουμε από αυτή τη στήλη! Μη τα βάζουμε μόνο με τον προπονητή. Του κ. Καρντόσο του ζητήθηκε να φτιάξει την ΑΕΚ από την αρχή… και είμαστε τέλη Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως το να στήνουμε “λαϊκά δικαστήρια” τέλη Αυγούστου και το όλο κλίμα αυτό, σίγουρα, μεταφέρεται στα αποδυτήρια και να δημιουργείται “γκρίνια” μεταξύ παιχτών και προπονητικού τεαμ. Σαφώς όπως η ΑΕΚ δεν είναι μια ομάδα περιφερειακή…

Για την ομάδα της ξάνθη δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Είναι μία πολλή καλή ομάδα που έκανε ένα μεγάλο “διπλό”

 

 


Σχολιάστε εδώ