The Affair: η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα δραματική σειρά κάνει φινάλε αποκλειστικά στην COSMOTE TV

The Affair: η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα δραματική σειρά κάνει φινάλε αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολυσυζητημένη βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες δραματική σειρά The Affair ρίχνει αυλαία με την 5η και τελευταία σεζόν, που θα κάνει Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, αμέσως μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική, τη Δευτέρα 26/8, στις 21.00.

Έχοντας παρακολουθήσει τις συνέπειες της εξωσυζυγικής σχέσης του Νόα (Ντόμινικ Γουέστ) και της Άλισον (Ρουθ Γουίλσον) μέσα από την οπτική των δύο εμπλεκομένων αλλά και των συζύγων τους στις πρώτες σεζόν της σειράς, τα νέα επεισόδια θα μας μεταφέρουν αρκετά χρόνια αργότερα, με νέα πλοκή γεγονότων και καινούρια πρόσωπα που κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά είναι και η κόρη (Άννα Πάκουιν – True Blood) της Άλισον, η παρουσία της οποίας, αναμένεται να καλύψει τα κενά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της τελευταίας.

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που ξεχωρίζουν στο Cosmote Cinema 1HD

Στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 25/8 στις 21.00 κάνει πρεμιέρα η κομεντί What Men Want με πρωταγωνίστρια μια επιτυχημένη μάνατζερ αθλητών (Τάρατζι Π. Χένσον) που παραγκωνίζεται συνεχώς από τους άντρες συναδέλφους της. Μετά από μια ξέφρενη νύχτα, αποκτά μυστηριωδώς την ικανότητα να ακούει τις σκέψεις των αντρών. Τότε, η ίδια βάζει στόχο να ξεπεράσει τους συναδέλφους της στην προσπάθεια να κλείσει εκείνη τον επόμενο σούπερ σταρ του μπάσκετ (ζώνη Blockbuster).

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία των φόνων της οικογένειας Μπόρντεν το 1892, το ψυχολογικό θρίλερ Οι Φόνοι της Οικογένειας Μπόρντεν (Lizzie) επικεντρώνεται στη ζωή της Λίζι Μπόρντεν (Κλοί Σεβινί), η οποία τάραξε την αμερικανική κοινωνία του 19ου αιώνα, όταν θεωρήθηκε βασική ύποπτη για την δολοφονία του πατέρα της και της μητριάς της με τσεκούρι (Πρεμιέρα – Σάββατο 24/8, 22.00).

 


Σχολιάστε εδώ