ΑΕΚ: Έντονη φημολογία για Δέλλα – Στον… αέρα ο Καρντόσο

ΑΕΚ: Έντονη φημολογία για Δέλλα – Στον… αέρα ο Καρντόσο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει την πρόθεση να στήριξη τον Καρντόσο. Ακόμη και στην περίπτωση ενός πρόωρου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, όπως δείχνει η βαριά ήττα με την Τραμπζονσπόρ,αλλά…

Η ομάδα δεν… “τραβάει”.

Δεν μπορούμε να πούμε πως το “αφεντικό” της Ένωσης δεν ικανοποίησε ότι του ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής. Έφερε στην ΑΕΚ όποιον παίχτη και συνεργάτη του ζήτησε ο Καρντόσο.

Παρ’ όλ’ αυτά η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν αποδίδει. Ο νυν προπονητής δεν έχτισε όμως την ομάδα μόνος του. Κύριο ρόλο και ευθύνη στην ομάδα έχει και ο Τεχνικός Διευθυντής δηλαδή ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια είναι η τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ και που δυστυχώς δεν φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει κάποια βελτίωση σύντομα.

Σε αυτό το σημείο το όνειρο του ΑΕΚτζή για μία ΑΕΚ που να έχει κάτι από την δεκαετία το 1990 εξανεμίζεται ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος να ανοίξει η ψαλίδα στους επόμενους μήνες με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ…

Τι πρέπει να γίνει; Θα το μάθουμε σύντομα. Χωρίς να αποκλείσουμε τις όποιες εξελίξεις και πριν από το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, σίγουρα θα τις περιμένουμε από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό που ακούγεται ή αφήνεται να κυκλοφορήσει είναι η περίπτωση σύντομης αντικατάστασης του Καρντόσο με τον Δέλλα. Φημολογία μεν αλλά δείχνει πως στην ΑΕΚ σκέφτονται την επόμενη μέρα. Την μετάβαση σε έναν προπονητή με ειδικό βάρος και με την γρήγορη αντικατάσταση του Καρντόσο θέλουν να κερδίσουν χρόνο.


Σχολιάστε εδώ