ΑΕΚ: Αρχαία τραγωδία (2)

ΑΕΚ: Αρχαία τραγωδία (2)

Δεν ήθελα να γίνω “ο μάντης κακών” όταν έγραφα από την στήλη αυτή για το “καμπανάκι” στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κραϊόβα όπου η Ένωση θύμιζε αρχαία τραγωδία…

Είχαμε επισημάνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει στροφή 180 μοιρών στον σχεδιασμό της διότι φαίνεται ανέτοιμη για το επίπεδο του Europa league και αν βρεθεί απέναντι σε μια καλή ομάδα η βαριά ήττα θα είναι ένα λογικό αποτέλεσμα. Σήμερα στο παιχνίδι με την Τrabzonspor ήρθε η βαριά ήττα…

Δυστυχώς για την ΑΕΚ η τουρκική ομάδα “φόρτωσε” ένα σκορ (1-3) που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκλείσει την ΑΕΚ από την διοργάνωση.

Και να επισημάνουμε πως δεν είναι θέμα προπονητή ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει εξάμηνο. Είναι θέμα φιλοσοφίας και στόχων.

Με εξαίρεση το πρώτο 15 λεπτο και το γρήγορο γκολ του Λιβαϊα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Ένωση έδειξε πολλές αδυναμίες και σαφώς έδειξε πως η ΑΕΚ απέναντι σε μια ομάδα “νορμαλ” όπως η Τrabzonspor δεν έχει πολλές ελπίδες.

Η κατάρρευση εστιάζεται στον αμυντικό τομέα. Αλλά και στο γεγονός πως το ΟΑΚΑ, αυτό το αχανές γήπεδο ήταν για μια ακόμη φορά άδειο! Και σίγουρα οι “καλοί φίλαθλοι” της ομάδας δεν έχουν ακόμη καταλάβει πόσο κακό κάνουν στην ομάδα στερώντας τον κόσμο από την ΑΕΚ σε τέτοιες διοργανώσεις.

Τώρα το μεγάλο βάρος έρχεται την Κυριακή στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, και με… κόσμο.

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Παουλίνιο, Σιμόες, Σιμάο (63΄ Κρίστιτσιτς), Βέρντε (65΄ Ζεράλντες), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (83΄ Γιακουμάκης).

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (Ουνάλ Καραμάν): Ουγκουρτσάν, Νόβακ, Χοσεϊνί, Τούρκμεν, Ζοάο Περέιρα, Σόσα, Πάρμακ, Ενουακαέμε (71΄ Αβντίτζα), Εκουμπάν (90+2΄ Σαρί), Αμπντουλκαντίρ Ουμούρ, Σέρλοτ (77΄ Ντογκάν)


Σχολιάστε εδώ