Το “καμπανάκι” για την ΑΕΚ χτύπησε – Αρχαία τραγωδία θύμιζε η Ένωση

Το “καμπανάκι” για την ΑΕΚ χτύπησε – Αρχαία τραγωδία θύμιζε η Ένωση

Ο Μάνταλος ήταν ο μόνος που σώθηκε σε αυτό το τραγικό ματς που ακόμη και σε εύκολα τετ-α-τετ όπως αυτό του Βέρντε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, δεν μπορούσε να σκοράρει!

Το “καμπανάκι” για την ΑΕΚ χτύπησε στο επαναληπτικό ματς με την Κραϊόβα που ευτυχώς για την Ένωση έληξε με 1-1 και τώρα θα πρέπει να πάρει στροφή 180 μοιρών στον σχεδιασμό της. Το παιχνίδι δεν χρίζει ανάλυσης διότι από τύχη η Ένωση προκρίθηκε. Συγκεκριμένα στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν γεμάτη ανασφάλειες και πανικό. Εικόνα ομάδας ανέτοιμης για το επίπεδο του Europa league.

Δυστυχώς η κριτική είναι σκληρή αλλά γεμάτη αλήθειες διότι όταν απέναντι στην σημερινή ΑΕΚ βρεθεί μια καλή ομάδα η βαριά ήττα θα είναι ένα λογικό αποτέλεσμα για την Ένωση.

Τι μπορεί να αλλάξει ο Καρντόσο; 15 Αυγούστου και μία 180 μοιρών στροφή δείχνει δύσκολο να επιτευχθεί…

Ένας ακόμη, ίσως διασωθείς, ο Ολιβέιρα πλησίασε δύο φορές το «παρθενικό» του γκολ, στο ντεμπούτο του με την Ένωση.

Επεισόδιο με Λιβάια

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την αντίδραση του Μάρκο Λιβάια την ώρα της αλλαγής του στο 58′ για να μπει στην θέση του ο Ντανιέλε Βέρντε.

Κατά την αποχώρησή του ο Λιβάια δεν έδωσε το χέρι του στον Ιταλό και αφού απομακρύνθηκε κοιτούσε με νόημα τον Πορτογάλο προπονητή και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ εμφανώς απογοητευμένος για την αντικατάσταση του.

Φωτο: aekfc.gr

 


Σχολιάστε εδώ