Νικήτας Κωνσταντέλλος: Έτρεχαν να χωθούν στην αγκαλιά μου

Νικήτας Κωνσταντέλλος: Έτρεχαν να χωθούν στην αγκαλιά μου

«Πριν από ακριβώς 15 χρόνια είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι λαμπαδηδρόμος στον ιερό τόπο των Δελφών. Λίγο, λοιπόν, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ένιωσα ανυπέρβλητα συναισθήματα που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα μέσα μου.

Επιτρέψτε μου να σας περιγράψω λίγο τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησα ως λαμπαδηδρόμος. Ήταν μια μεγάλη γιορτή. Όλο το χωριό ήταν στους δρόμους, μαζί με πλήθος τουριστών που μας εκδήλωναν τον θαυμασμό τους. Οι πολλοί εθελοντές και τα πούλμαν των χορηγών με μουσικές και τραγούδια δημιουργούσαν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Στη διάρκεια λοιπόν που έτρεχα με τη δάδα με πλημμύρισαν έντονα συναισθήματα και ένιωσα μεγάλη υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας.

Η κορύφωση όμως ήλθε όταν, τελειώνοντας τη διαδρομή μου, αντίκρισα τα πρόσωπα των τριών παιδιών μου που έλαμπαν από τη χαρά τους, τρέχοντας να χωθούν στην αγκαλιά μου! Σίγουρα καταλυτικό ρόλο στις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε έπαιξε και το μαγευτικό τοπίο των Δελφών, που εκπέμπει μεγαλοπρέπεια και πλούσια ιστορική κληρονομιά».

Υπογραφή: Νικήτας Κωνσταντέλλος, σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών ICAP


Σχολιάστε εδώ