Έφαγαν καλά…

Έφαγαν καλά…

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση», λέει ο λαός και, όπως πάντα, έχει δίκιο. Ο λόγος για το Κίνημα Αλλαγής, που εκτός του ότι δεν έχει λεφτά, λόγω των χρεών του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ούτε τις ψήφους που θα έδιναν χαρά στα στελέχη του. Γι’ αυτό η Φώφη Γεννηματά σκέφτηκε να καλέσει στο σπίτι της τα μέλη της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου για να τους φτιάξει το κέφι.

Η έκπληξη ήταν ότι πήγε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δεν δείχνει και πολύ συνεπής στα «ραντεβού» του με το Κίνημα Αλλαγής. Επειδή όμως δεν ήταν συνεδρίαση αλλά πρόσκληση σε σπίτι, μάλλον επικράτησε η αστική ευγένεια. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Τόνια Αντωνίου.

Η Φώφη Γεννηματά ως οικοδέσποινα πέρασε από όλα τα τραπέζια. Από τα μέλη της ΚΟ έλειπε μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε ενημερώσει εγκαίρως ότι θα ήταν στο Στάδιο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να έχει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Μία ήταν η απουσία και από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Ο Νίκος Σαλαγιάννης βρισκόταν την περασμένη Τρίτη σε προγραμματισμένες διακοπές.

Σε ό,τι αφορά το φαγητό, υπήρχαν επιλογές από όλα τα είδη κρέατος και άφθονα θαλασσινά, ενώ το κορυφαίο πιάτο της βραδιάς ήταν το ριζότο με μανιτάρια που τα συνόδευε.

Σε μεγάλα κέφια ήταν και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, που έβαζε ο ίδιος το ποτό στους καλεσμένους τους…


Σχολιάστε εδώ