Πριν από τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα… Μετά τις ε­κλογές «φωνάζει» γιατί εφαρμόζονται οι αλλαγές

Πριν από τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα… Μετά τις ε­κλογές «φωνάζει» γιατί εφαρμόζονται οι αλλαγές

Κυβέρνηση για κλάματα, αντιπολίτευση για γέλια!

Έξι μήνες πριν από τις εκλογές γνώριζε η Αχτσιόγλου για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ, αλλά δεν έκανε τίποτα. Διάβαζε «Marie Claire» και… ξεχάστηκε!

Καθότι, καλός ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά εξίσου σοβαρό ζήτημα οι τάσεις της μόδας για φθινόπωρο – χειμώνα 2019.

Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση γκρεμίζει ό,τι έχτισαν εκείνοι. Δηλαδή, τους 2.700 μετακλητούς, τον «νόμο Παρασκευόπουλου», το «μπάχαλο» με την απλή αναλογική κ.ά.

Καταργεί ο Πιερρακάκης τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό που είχε φτιάξει ο Παππάς και στήνει τον Ελληνικό Οργανισμό Διαστήματος. Πώς λέμε… δουλειά δεν είχε ο διάβολος και φύτευε μολόχες!

Είδα τον κατάλογο με τους υποψήφιους για τη θέση διευθυντή του ΔΝΤ, αλλά πουθενά το όνομα του Τσακαλώτου. Θα βγάλουν λίστα και για τμηματάρχη Α’;

«Εργολάβος» του Σημίτη, «σπόνσορας» του Τσίπρα, τελετάρχης του Μητσοτάκη. Παντός καιρού η Γ. Αγγελοπούλου.

Αν ως πρωθυπουργός ο Τσίπρας έδινε μάχη για τα εθνικά θέματα, όπως για τη τιμή και την υπόληψη του Πολάκη…

…τα σύνορα της χώρας προς Βορράν θα ήταν στον Δούναβη. Και προς Νότον στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Την απόσυρση της τροπολογίας για το Ελληνικό ζητάει ο Ν. Παππάς. Που σημαίνει ότι τη διάβασε προσεκτικά και κατάλαβε τι ακριβώς αναφέρει.

Το καταλάβαμε: Ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι κατάπτυστος όταν αποφυλακίζει τον Κορκονέα και… εξαιρετικός όταν βγάζει έξω λαμόγια ή τρομοκράτες.

«Αποβράσματα» όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο Μετρό λέει ο… μικρός Καραμανλής. Ευτυχώς, δεν ζήτησε να διώκονται με τον νόμο 405 περί τεντιμποϊσμού.

Έμεινε εκτός Βουλής ο Καμμένος, τον κυνηγάνε διάφοροι στα δικαστήρια, έπαθε βλάβη και η θαλαμηγός του. Τόσο άσχημα τα πράγματα ούτε του… Τσακαλώτου.

Καλά, αφού ο Πολάκης δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο, γιατί διαμαρτύρεται με την άρση της ασυλίας; Θα πάει στο δικαστήριο και θα… δικαιωθεί πανηγυρικά. Ή μήπως όχι;

Δεν θα γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον θέλουν για διάδοχο της Λαγκάρντ, παντρεύτηκε και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

«Με κανιβάλισαν επειδή ήμουν γυναίκα», καταγγέλλει η Νοτοπούλου. Συμπάσχω. Ξέρετε πόσο σκληρό είναι από παρ’ ολίγον καθαρίστρια να σε κάνουν… υπουργό και στη συνέχεια βουλευτή;

Αν έμενε λίγο ακόμη στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα την έστελναν και στη Eurovision. (Δεύτερη φωνή στηn Τάμτα…)

Αναγκαία διευκρίνιση: Το κόμμα που ’χε φτιάξει η Κ. Παπακώστα προεκλογικά το ‘χει ακόμη. Και έλεγαν διάφοροι ότι στη θέση του άνοιξε κομμωτήριο.

Υποθέτω ότι στο πάρκο που θα φτιάξουν στη θέση των φυλακών Κορυδαλλού θα βάλουν τον ανδριάντα, μια προτομή έστω… του Άκη. Τιμής ένεκεν…

Έξι μήνες τον χρόνο δουλεύουμε για το κράτος. Και τους άλλους έξι μάς… δουλεύει το κράτος.

Κατά της δημιουργίας χωματερής στη Φυλή το ΚΚΕ. Να την κάνουμε στη Μύκονο, να τη «σπάσουμε» και στους… πλούσιους!

Ακόμη να συνέλθει ο πολιτικός κόσμος από το διπλό σοκ: Η Νοτοπούλου έχει υποστεί bullying, η θαλαμηγός του Καμμένου έπαθε βλάβη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούν ορισμένοι με τις συχνές συμπλοκές αλλοδαπών. Είναι και αυτός ένας τρόπος να λυθεί και το Μεταναστευτικό.

90χρονος στην Αχαΐα σκότωσε 65χρονο για μία θέση parking. Η Ελλάδα που… αγαπάμε υπάρχει και αντιστέκεται!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Σελήνη είναι γηραιότερη από ό,τι νομίζαμε. Περισσότερο κι από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη;

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε σύγκρουση δύο τζετ σκι και μετωπική ΙΧ με τρένο. Όχι, καραμπόλα ελικόπτερου με υποβρύχιο δεν είχαμε. Όλως περιέργως.


Σχολιάστε εδώ