Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ! (2-2)

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ! (2-2)

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Γιαννούλη, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στην Τούμπα απέναντι στον Άγιαξ!

Προηγήθηκε με Άκπομ και Μάτος, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2  από γκολ με κόντρα του Χούντελααρ, παίζοντας στα ίσια την ομάδα που πέρυσι έφτασε στους «4» του Champions League!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κοίταξαν στα μάτια τον πανίσχυρο Άγιαξ, επέστρεψαν από το εις βάρος τους 0-1, προηγήθηκαν 2-1, έχασαν ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον ακόμα γκολ και έφυγαν από το γήπεδο ξανά χωρίς να κερδίσουν τον Άγιαξ. Πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν στο διάστημα που η Τούμπα… έβραζε, ο Πέλκας ευστοχούσε και έκανε γκολ τη μεγάλη ευκαιρία του.

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε το ματς ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε την παραμικρή έκπληξη με δεδομένα όλα όσα δούλεψε ο Αμπέλ Φερέιρα σε Ολλανδία και Θεσσαλονίκη όλες τις ημέρες μετά την κλήρωση.

Ο Άντερσον Εσίτι ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ… του Λουτσέσκου, με δέκα ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας στην ενδεκάδα.

Ο Ελ Καντουρί ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και ήταν στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Νιγηριανό μέσο, ο οποίος είχε καθαρά αμυντικό ρόλο στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Η γνωστή τετράδα στην άμυνα (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης) πήρε θέση μπροστά από τον Πασχαλάκη, ενώ από το κέντρο και μπροστά οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ κινήθηκαν στα δύο άκρα, ενώ οι Πέλκας και Άκπομ ήταν οι δύο προωθημένοι των «ασπρόμαυρων».

Μια αλλαγή είχε η ενδεκάδα του Άγιαξ σε σχέση με την πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος κόντρα στη Φίτεσε. Ο Νουσέρ Μαζραουί πήρε θέση στο αρχικό σχήμα του “Αίαντα” αντικαθιστώντας τον Ρουμάνο Ραζβάν Μάριν.

Διαβάστε περισσότερα στο filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ