Αρκετά άρμεξαν την Αττική Οδό – Τα δυο όχι του Κ. Καραμανλή

Αρκετά άρμεξαν την Αττική Οδό – Τα δυο όχι του Κ. Καραμανλή

Τέλος το πάρτι με τη… χρυσοφόρο όρνιθα, την Αττική Οδό. Ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος στους παραχωρησιούχους:
Όχι στη διετή επέκταση της σύμβασης παραχώρησης, όχι και στην αύξηση των διοδίων, που είχε δώσει το πράσινο φως η κυβέρνηση του Τσίπρα.

«Κατά την άποψή μας, αυτός ο δρόμος έχει βγάλει τα κέρδη του», ήταν η απάντηση του υπουργού. Και επισήμανε: «Δεν μπο­ρεί να έρχεται κάποιος σε μια νέα κυβέρνηση και να αυξάνει τα διόδια χωρίς καμία συνεννόηση, δεν θα το επιτρέψουμε. Το 2024 το αργότερο λήγει η σύμβαση και θα βγει νέος διαγωνισμός».

Παραλάβαμε 50.000 τόνους σκουπίδια!
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό του έργου Πάτρας – Πύργου, αποκαλύπτοντας ότι ένας από τους οκτώ εργολάβους του «σαλαμοποιημένου» έργου ζήτησε αποζημίωση για να απομακρύνει τα σκουπίδια από τον χώρο του έργου, και τόνισε: «Υποτίθεται ότι η κυβέρ­νηση εγκαινίασε πριν από τις εκλογές ένα εργοτάξιο. Αντ’ αυτού παραλάβαμε 50.000 τόνους σκουπιδιών και την απαίτηση του εργολάβου να πάρει 2 εκατ. ευρώ για να καθαρίσει και να αρχίσει το έργο»!


Σχολιάστε εδώ