Διονύσης Σαββόπουλος Τριο στο “Festival @ the Park”

Διονύσης Σαββόπουλος Τριο στο “Festival @ the Park”

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του “Festival @ the Park” στην Πάρο. Ξετυλίγει μια παράσταση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία με τη συνοδεία τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων που δίνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό χρωματισμό στο ακρόαμα. Τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, τον Βαγγέλη Καρίπη και τον Στάθη Αννινο.

Διαλέγει τραγούδια που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα. Τραγούδια που αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε με αυτά, κυριαρχούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, τη φωνή, το λόγο, τους στίχους και τη μουσική.

Είναι μια από τις σπάνιες στιγμές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά, γεμάτα τον μοναδικό Διονύση Σαββόπουλο σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία .


Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι ο πρωτεργάτης ενός μουσικού ρεύματος που στην Ελλάδα ονομάστηκε «Έλληνες τραγουδοποιοί». Το 1963 πρωτοπαρουσίασε τραγούδια που ερμήνευε ο ίδιος σε στίχους και μουσική δική του. Τα τραγούδια του συνιστούν τομή για την ελληνική μουσική γιατί εγκαινίασαν ένα είδος που δεν υπήρχε μέχρι τότε, συγχρονίζοντας το αίσθημα της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με τα σύγχρονα παγκόσμια μουσικά ρεύματα. Οι ερμηνείες και οι ενορχηστρώσεις του θεωρούνται μοναδικές και αξεπέραστες. Πρόκειται για ένα μουσικό μύθο στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι και κοινό συχνά τον αποκαλούν «Έλληνα Ντύλαν». Ο ίδιος, προτιμά να λέει ότι είναι ο «Έλληνας Σαββόπουλος».

Guest: Βασίλης Ρακόπουλος


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 4 Αυγούστου
Διοργάνωση Πάρκο Πάρου: και Κύκλος Κυκλάδων

Άι-Γιάννης Δέτης, Νάουσα Πάρος,
84401 Κυκλάδες
Τ. +30/22840/53573

www.parospark.com

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
προπώληση €17 – στην είσοδο €20


Σχολιάστε εδώ