Ο Πολάκης για το θέμα με τον Στουρνάρα δεν θέλει να δικαστεί ως απλός πολίτης… Αλλά; Ως… απόγονος του Μεγαλέξανδρου!

Ο Πολάκης για το θέμα με τον Στουρνάρα δεν θέλει να δικαστεί ως απλός πολίτης… Αλλά; Ως… απόγονος του Μεγαλέξανδρου!

Ακόμη ζήτησε να δοθεί στην υπόθεση η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. Έτσι ήταν πάντα. Οι μεγάλοι κωμικοί «ζουν» από το χειροκρότημα του κόσμου.

Πολιτική δίωξη καταγγέλλουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ όταν εκείνοι δίκαζαν και διέσυραν χωρίς στοιχεία τούς δέκα για τη Novartis ήταν αυθόρμητος… ακτιβισμός.

Σιγά μην υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια χαρά τα… καταφέρνουν κι από μόνοι τους!

Με τις νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης οι νέες συντάξεις θα εκδίδονται μέσα σε μία ημέρα. Αν θα δίδονται κιόλας παίζεται.

«Μπήκαμε στη Βουλή για να θάψουμε τον λαϊκισμό», διεμήνυσε και ο Βαρουφάκης. Για μέσα καλοκαιριού μια χαρά τα πάει. Σκέψου να έρθουν και οι Απόκριες.

Διαβεβαιώνει ο υπουργός Άμυνας ότι η Ελλάδα θα είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου. Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι πάντα υπέρ της… Κύπρου.

Πόλεμο κατά του λαϊκισμού κήρυξε ο Τσίπρας. Ώρα είναι να βγει και ο Ηρώδης στην εκπομπή του Αυτιά και να καταγγείλει την παιδική κακοποίηση.

Στενότερες επαφές με το Άγιο Όρος προανήγγειλε ο Άδωνης. Κάτι παλιότεροι, που είχαν πολλά πάρε-δώσε (Βατοπέδι), είδαμε πώς κατέληξαν.

Η πρώτη εμφάνιση Βαρουφάκη – Βελόπουλου στη Βουλή δικαίωσε τις προσδοκίες. Την επόμενη τετραετία θα έχουμε άφθονες… στιγμές γέλιου.

Ο πρώτος κήρυξε τον πόλεμο στην ντόπια ολιγαρχία και την χρεοδουλοπαροικία. Με… ορμητήριο το «Δελφινάριο».

Και ο δεύτερος προειδοποίησε ότι οι ουρανοξύστες στο Ελληνικό θα εμποδίζουν τα… μελτέμια. Επίσης, θα πέσει η παραγωγή αβοκάντο στην Άνω Γλυφάδα.

Μετά τη δήλωση Γεροβασίλη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατέψει την κοινωνία από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, έπεσαν τέσσερα κομμωτήρια, τρία spa και ένα beauty shop. Από τη… συγκίνηση.

Ο Βορίδης πρώτα ζήτησε συγγνώμη από το Ισραήλ, μετά πήγε επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο. Τον άλλο μήνα τον βλέπω στα Ιεροσόλυμα προσκυνητή στο… Τείχος των Δακρύων.

Ο πιο δημοφιλής υπουργός στην κυβέρνηση της ΝΔ δεν ανήκει στη ΝΔ (Χρυσοχοΐδης).

Σκληρή στάση έναντι της κυβέρνησης ανήγγειλε η Αχτσιόγλου. Και έφυγε βιαστική να ψωνίσει ένα καινούργιο ζευγάρι γόβες. Καθότι, καλός ο σοσιαλισμός, αλλά…

… πολύ καλύτερος όμως ο Manolo Blahnik και ο Louboutin.

Κόντρα στην αρνητική απόφαση του ΣτΕ, η ΑΔΕΔΥ θα συνεχίσει, λέει, να διεκδικεί 13ο και 14ο μισθό. Πιο πιθανό είναι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Πανιώνιος.

Ενοχλεί ορισμένους στον ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι εξελέγη βουλευτής η Νόνη Δούνια. Αν έχεις συνηθίσει στην Τασία, τη Θεανώ, τη Ρ. Σβίγγου, τη… μισείς, όσο να ‘ναι, την ομορφιά.

Άμισθο σύμβουλο τον αστροφυσικό Στ. Κριμιζή πήρε ο υπουργός Πιερρακάκης. Προφανώς, δεν είχε πρόχειρο κανέναν κολλητό, άεργο πρώην μπάρμαν τύπου… Καρανίκα.

Έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, να γίνουν εκλογές, να αλλάξει κυβέρνηση για να μαζευτούν τα καμένα από την πυρκαγιά στο Μάτι. Ελλάδα του 2019 ή του… 1899;

Όταν είπε ο Γιωργάκης ότι απέδειξε πως «λεφτά υπήρχαν», εννοεί αυτά που δανειστήκαμε από το ΔΝΤ;

Πλάκα έχει να ακούς (διαβάζεις) τον Στ. Μάνο να δίνει οδηγίες οικονομικής πολιτικής. Οι πιο παλιοί θυμούνται πόσο… καλά τα είχε πάει την περίοδο 1990 – 1993!

Αυτός στην Οικονομία και ο Δράμαλης στα Δερβενάκια!

Οι Βρετανοί πρώτα αποφάσισαν να βγουν από την ΕΕ και τώρα έβγαλαν πρωθυπουργό τον… μπατζανάκη του Βαρουφάκη.

Να δικαστεί ως υπουργός για την υπόθεση με τον Στουρνάρα ζητάει ο Πολάκης. Εμπίπτει στα υπουργικά καθήκοντα η υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων;


Σχολιάστε εδώ