Πεδίον δόξης λαμπρόν για την Περιφέρεια…

Πεδίον δόξης λαμπρόν για την Περιφέρεια…

Έπειτα από συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας με τον ινδό ηθοποιό και παραγωγό Νιλές Μαλότρα, από τις εταιρείες Panorama Visuals και Malhotra Productions ανακοινώθηκε ότι τον Απρίλιο θα αρχίσουν γυρίσματα ταινίας του Bollywood στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος. Σε δηλώσεις του ο ινδός παραγωγός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επίσκεψή του στη Βεργίνα, λέγοντας:

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μια μέρα θα ερχόμουν εδώ και θα επισκεπτόμουν τον τάφο του Φιλίππου». Μάλιστα χαρακτήρισε το Bollywood μια αναδυόμενη δύναμη, υπογραμμίζοντας ότι κάθε χρόνο γυρίζονται 2.000 κινηματογραφικές παραγωγές στην Ινδία, ενώ το 95% των παραγωγών κινηματογραφείται στο εξωτερικό.

Πεδίον δόξης λαμπρόν για την Περιφέρεια, η οποία άδραξε την ευκαιρία και δημιούργησε και Film Office για να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στο εγχείρημα, το οποίο σκοπεύει να συνεχίσει, με προσπάθειες να προσελκύσει και άλλες διεθνείς παραγωγές.

Φωτό: cityportal.gr


Σχολιάστε εδώ