Το DISCOVER DOGS FESTIVAL επιστρέφει στην Αθήνα

Το DISCOVER DOGS FESTIVAL επιστρέφει στην Αθήνα

Στις 11-13 Οκτωβρίου 2019, στη MEC Παιανίας, θα διεξαχθεί η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα τριήμερη έκθεση αφιερωμένη στον πιο πιστό μας φίλο.

Η Discover Dogs 2019 είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας.

Η έκθεση έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων.


Φιλοζωικά σωματεία, κυνοφιλικοί όμιλοι, επαγγελματίες της υγείας και της εκπαίδευσης, ειδικοί στη διατροφή, θα βρίσκονται εκεί ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές.

Ταυτόχρονα, στο χώρο της έκθεσης θα διεξάγονται παρουσιάσεις φυλών, διαγωνισμοί grooming, ομιλίες ανθρώπων καταξιωμένων στον κλάδο τους αλλά και πολλές δράσεις για παιδιά.
Ο επισκέπτης θα έχει επίσης την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στην εμπορική έκθεση για να ενημερωθεί για νέες ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και να προμηθευτεί προϊόντα διατροφής κι αξεσουάρ.

Διοργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρεία WELLDONE ΜΕΠΕ, η μοναδική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση ζωoφιλικών εκθέσεων, οι οποίες προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της είναι να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής τους.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Discover Dogs 2019,

ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ
11-13 Οκτωβρίου 2019

Ωρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

MEC Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301

https://www.facebook.com/discoverdogs.gr/
https://www.discoverdogs.gr/

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 211 4021758 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

   


Σχολιάστε εδώ