Λέει πουθενά η Ιστορία ότι η Αλίκη μετά τη «Χώρα των Θαυμάτων» πέρασε μια βόλτα και από το Allou Fun Park;

Λέει πουθενά η Ιστορία ότι η Αλίκη μετά τη «Χώρα των Θαυμάτων» πέρασε μια βόλτα και από το Allou Fun Park;

Ώστε στα πλαίσια του… ανοίγματος προς το Κέ­ντρο ο Μητσοτάκης έβαλε γ.γ. Αθλητισμού τον Μαυρωτά. Κι εμείς που νομίζαμε…

…πως ήταν εν όψει του ετήσιου Φεστιβάλ Τσακώνικης Μελιτζάνας!

Ο Τσίπρας έχασε διαδοχικά τέσσερις εκλογές, έχασε την εξουσία, αλλά συμπεριφέρεται σαν να… κέρδισε το Τζόκερ! Μη σας πω και τη Eurovision.

Συμπτωματικό θα είναι το γεγονός ότι ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον αμερικανό πρέσβη. Συμπτωματικό ε­ντελώς.

Συγγνώμη, αλλά πολιτική διεύρυνση με Μαυρωτά; Σαν… να πάρει η Ρεάλ χρυσή μεταγραφή τον Μπουζούκη για να χτυπήσει το Champions League.

Διάδοχος της Λα­γκάρντ ο Τσακαλώτος; Σαν να λέμε… μετά τον Μέσι ο Χατζηγιοβάννης. Μετά τον Μπετόβεν ο… Φοίβος.

Κουτόφραγκοι στο αεροδρόμιο του Παρι­σιού τόλμησαν να ελέγξουν τον Βαρουφάκη! Δηλαδή, αν ήταν η Μαντόνα, θα της έκαναν έλεγχο;

Ο Πάιατ, που μέχρι πρότινος αποθέωνε τον Τσίπρα, τώρα ετοιμάζει τη συνάντηση του Κυριάκου με τον Τραμπ. Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Για… κομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, που το 2015 – 2019 είχε βάλει σε κρατικές θέσεις και το τελευταίο, άσχετο μέλος τοπικής οργάνωσης.

Στα 67 του ο Γιωργάκης ανακάλυψε ότι είναι… άθεος. Εκεί, κατά τα 75, θα πάει στα Μάταλα, θα κυκλοφορεί με ινδική χλαμύδα και θα τραγουδάει Τζίμι Χέντριξ.

Αυξημένες οι ροές προσφύγων στη Λέσβο. Για τη Μυτιλήνη έχουμε καμιά πληροφορία; ρωτούν από την Κουμουνδούρου.

Και βέβαια χρειάζεται έξι αστυνομικούς ο Πά­γκαλος. Ένας για να πληρώνει τους λογαριασμούς, ο δεύτερος για τα ψώνια στο super market…

…ένας τρίτος για να του ξεχωρίζει τα φάρμακα για τη χοληστερίνη από εκείνα για την οστεοπόρωση.

Δεν είναι πλάκα. Ο Κοτζιάς, που έβαλε την υπογραφή του στο «ξεπούλημα» της Μακεδονίας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν τηρεί σκληρή στάση έναντι της Τουρκίας.

Πρώτα ο Παπαδημούλης, μετά ο Μαυρωτάς. Δεν μπορείς να πεις. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης για να… ξενερώσουν μαζί του οι Νεοδημοκράτες!

Ναι, ο… τύπος που αν είχε μείνει έξι μήνες ακόμη στο ΥΠΕΞ, τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπαιζε ντέρμπι με τη Παρτιζάν Τιράνων.

Θα πάρει ο Τσακαλώτος τη θέση της Λα­γκάρντ, ο Τσίπρας το Νό­μπελ και τη Γεροβασίλη θα τη στείλουν στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» (…για πα­ντρεμένες!)

Ενοχλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στο επιτελείο του Μητσοτάκη βρίσκεται ο πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒ. Όταν επί Τσίπρα… διέπρεψε ο πρώην μπάρμαν Καρα­νίκας.

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών Ελλάδας – Κύπρου για την Τουρκία ζητάει ο Βελόπουλος. Σου λέει, όλο και θα χρειαστούν κάποιον να σερβίρει τους καφέδες.

Επί τεσσεράμισι χρόνια ο Αλαβάνος ήταν «κομμένος» από την ΕΡΤ επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση και στον Τσίπρα. Τύφλα να ’χει η Βόρεια Κορέα.

Δηλαδή, για το σκάνδαλο με τον Καλογρίτσα θα «πληρώσει» μόνο ο Κρέτσος; Και όχι αυτοί που το οργάνωσαν; Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο… Παππάς;

40 μέλη της ΚΝΕ που μετείχαν σε αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στο Καρπενήσι έπαθαν γαστρεντερίτιδα. Ο ιμπεριαλισμός… εκδικείται.

Έφυγε ο Στ. Παππάς από τον ΟΑΣΘ, φεύγει από την ΕΡΤ η Ακριβοπούλου. Πόσα ακόμη χτυπήματα θα δεχτεί η δημοκρατία;

Πλάκα θα ’χει να φύγει κι ο Σεφερλής από το «Δελφινάριο».

Ιούλιος μήνας με καταιγίδες, χαλάζι και ανεμοστρόβιλους. Τι άλλο μένει να δούμε; Τροχαίο με υποβρύχιο; Ναυάγιο με τρόλεϊ;


Σχολιάστε εδώ