Οι ΒΑΡΑΓΓΟΙ – Στη Σκιά του Καθήκοντος

Οι ΒΑΡΑΓΓΟΙ – Στη Σκιά του Καθήκοντος

Συγγραφέας
Έλενα Στάμου


Οι ΒΑΡΑΓΓΟΙ

Πέντε ατρόμητοι πολεμιστές, μισθοφόροι στην υπηρεσία του Βυζαντινού αυτοκράτορα θα ηττηθούν τελικά από τον έρωτα που θα έρθει απρόσμενα στη ζωή τους. Γκέραρ, Ένριχ, Αλέξιος, Άνγκους και Στέλλαν, πέντε άντρες τόσο διαφορετικοί μα και τόσο ίδιοι στην ένταση με την οποία βιώνουν το πάθος και στη ορμή με την οποία διεκδικούν τη γυναίκα που θα τους μαγέψει.

Βιβλίο 1 – Στη σκιά του καθήκοντος

961 μ.Χ. Κρήτη

Η Αλιμά δε φαντάζεται, ότι σώζοντας τη ζωή ενός μισοπεθαμένου μισθοφόρου από τον Βορά, ενός Βάραγγου, θα έδενε τη μοίρα της μια για πάντα με τη δική του. Προσπαθώντας να ξεπληρώσει την υποχρέωσή του, ο Γκέραρ γίνεται σκιά της. Η ανεξάρτητη φύση και το ανήσυχο πνεύμα της, τον συναρπάζουν αλλά τον φέρνουν και στα όριά του. Το αίσθημα του καθήκοντος έρχεται αντιμέτωπο με συναισθήματα που πηγάζουν ακούσια αλλά και από μια ισχυρή ανάγκη να την καθυποτάξει και να την κάνει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα δική του. Από τον Χάνδακα της Κρήτης, μέχρι τα Φιόρδ του Βορά, το ταξίδι είναι μακρύ και μπορεί να συμβούν πολλά, ειδικά όταν πίσω από τον καθήκον κρύβεται ένας φλογερός έρωτας.

«Είσαι μια σπαζοκεφαλιά που δε μπορώ να λύσω και ένας πυρετός που δε λέει να πέσει. Μια τρέλα που όλο μεγαλώνει.»… «Είσαι η μία και μοναδική αδυναμία μου και θα την κράταγα σαν φυλακτό στην καρδιά μου, αν ήξερα έστω για μια στιγμή ότι… με αγαπάς»…
Γκέραρ 

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Οι αναγνώστες του Wattpad είπαν για το βιβλίο 

Τι να πω… Μαγεύτηκα πραγματικά! Είναι ο τρόπος που περιγράφεις σαν νερό που κυλάει και ξεδιψάει τις καρδιές μας…
Ellen_Nel  Σεπ 07, 2016 

Λατρεύω το ιστορικό μυθιστόρημα και αυτό που μόλις διάβασα είναι από τα καλύτερα. Ερωτικό, βίαιο, τρυφερό, σκληρό. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!
FANIVOG  Δεκ 12, 2015 

Το έχω διαβάσει τόσο πολύ σε σημείο να ξέρω διαλόγους… 
monaalfa  Αυγ 29, 2018 

Καταπληκτική ιστορία, την λάτρεψα. Μόλις ξεκίνησα ένα υπέροχο ταξίδι, που είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει το ίδιο όμορφα με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να τις διαβάσω.
rock_mantic Δεκ 08, 2018 

Φανταστικό!!! Ξενύχτησα για να το διαβάσω, δεν σταμάτησα ούτε καν για σχόλια!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! Η γραφή σου μας μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο και μας μεταφέρει όλα τα συναισθήματα και τις εικόνες που ζουν και οι πρωταγωνιστές!!!! Έχει μπει ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μου!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
Melodymelita  Ιουν 29, 2018 

Το διάβασα με μια ανάσα δεν μπορούσα να σταματήσω πολύ εντυπωσιάστηκα μπράβο σου μην σταματήσεις να γράφεις και για μας.
Vageaggelos 12  Οκτ 13, 2017 

Τι μπορώ να πω που να διαφέρει από τα παραπάνω; Θα αρκεστώ λοιπόν σε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, καταπληκτική ιστορία, εξαιρετική γραφή, υπέροχες περιγραφές, την διάβασα μέσα σε λίγες ώρες, ήταν εθιστική !!! Μπράβο και πάλι!
ioankam  Φεβ 15, 2017

Ένα μόνο θα σου πω… είσαι διαμάντι πραγματικό (έκανα και ρίμα χωρίς να το θέλω)….. ΣΥΝΕΧΙΣΕ σε παρακαλώ τα βιβλία σου είναι υπέροχα, είναι αξιογραφότατα, είναι τόσο απίστευτα περιγραφικά, είναι ΤΕΛΕΙΑ με λίγα λόγια!!! Συνέχισε κορίτσι μου, δίνε μας τροφή για όνειρα!!!
SofiaPetridou  Οκτ 15, 2016

Ποτέ δε με τραβούσαν τέτοιου είδους ιστορίες να διαβάσω όμως με αυτή εδώ δε μπόρεσα να συγκρατηθώ. Ο τρόπος γραφής σου είναι τέλειος και το πώς εξέλισσες την πλοκή με μάγεψε. Πραγματικά υπέροχο και συγχαρητήρια! Πάω στο επόμενο βιβλίο σου.
DepAndrews  Ιουλ 16, 2015 

Εκπληκτική ιστορία!! Εξαιτίας σου έμεινα ξύπνια εχθές βράδυ… Κι αν δεν είχα μόνο 3 ώρες μέχρι να ξυπνήσω για να πάω στην δουλειά μάλλον θα έπιανα αμέσως το επόμενο… η γραφή σου με μάγεψε, οι περιγραφές σου με ταξίδεψαν και η ιστορία σου με συγκίνησε τόσο που την σκεφτόμουν κατά την διάρκεια της μέρας… δεν ξέρω τι άλλο να σου πω… Απλά μην σταματάς να γράφεις 😀
Maria_Mous  Νοε 12, 2014

Το βιβλίο σου είναι απλά μοναδικό! Μου άρεσε η ιδέα του ιστορικού πλαισίου!! Λάτρεψα και τις δύο εκρηκτικές προσωπικότητες, τον Γκέραρ και την Αλιμά! Δε σου κρύβω ότι δεν ήθελα να τελειώσει η ιστορία! Ανυπομονώ να ξεκινήσω το δεύτερο βιβλίο!! 
ChiaroDiLuna92  Ιουλ 30, 2014 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Έλενα Στάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο, όπου έμαθε να αγαπάει τα παραμύθια, την ιστορία και τις γλώσσες.
Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.
Σήμερα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της, εργάζεται ως καθηγήτρια γερμανικών, γράφει τις ιστορίες της και συνεχίζει να ονειρεύεται όπως όταν ήταν μικρή.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:
https://www.wattpad.com/user/ElenaStamou


ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL BOOKS

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Ιστορικό Μυθιστόρημα
ISBN :978-618-84017-9-2

Δείτε το video του βιβλίου


Σχολιάστε εδώ