Κωστής Χατζηδάκης: «Εθνική ντροπή η έλλειψη Κτηματολογίου»

Κωστής Χατζηδάκης: «Εθνική ντροπή η έλλειψη Κτηματολογίου»

Όπως είναι γνωστό, νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής των καθηκόντων του από τον Γιώργο Σταθάκη αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων– στο Κτηματολόγιο, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να πατήσουμε γκάζι, καθώς αποτελεί εθνική ντροπή το να μη διαθέτουμε Κτηματολόγιο. Είναι θέμα εθνικού φιλότιμου να μπει τάξη».

Στις προτεραιότητες των αρμοδιοτήτων του αναφέρθηκε και ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος είναι καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο απελθών Γιώργος Σταθάκης προχώρησε σε σύντομο απολογισμό των τελευταίων δυόμισι χρόνων στο υπουργείο, εκφράζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό του στον Κωστή Χατζηδάκη.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής είδαμε την απελθούσα διοίκηση του Κτηματολογίου, τα μέλη της οποίας υπέβαλαν σύσσωμα την παραίτησή τους στον νέο υπουργό, ελπίζοντας πως θα τους… απελευθερώσει, διορίζοντας νέα πρόσωπα.

Επίσης, είδαμε τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Σουφλιά, Νίκο Σιγάλα, ο οποίος διετέλεσε και διευθυντής επικοινωνίας του Κτηματολογίου την περίοδο 2007 – 2013, ενώ έκτοτε είναι σύμβουλος του Κωστή Χατζηδάκη σε θέματα επικοινωνίας.

Τέλος, ορισμένοι κύριοι, που διετέλεσαν μέλη της διοίκησης του Κτηματολογίου προ δεκαπενταετίας, μη σπεύδουν μάταια να ράψουν κοστούμια.


Σχολιάστε εδώ