Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019

Το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019 ξεκινά! Ένα καλοκαίρι μεγάλων συναυλιών, ξεχωριστών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων, στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους, φέρνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας. Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2019 ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, με την ταινία της φετινής σεζόν που σημειώνει τεράστια επιτυχία «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» και ακολουθούν την Τρίτη, 16 Ιουλίου και την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, το «Θέατρο Σκιών – Καραγκιόζης», την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, η ταινία «Γάμος αλά Ιταλικά» και το Σάββατο, 20 Ιουλίου, η συναυλία με τους «Vegas».

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. 

«Ο αγαπημένος θεσμός της πόλης μας είναι και πάλι εδώ! Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2019 ξεκινά με πρόγραμμα εμπλουτισμένο και ανανεωμένο: Πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, με το κινηματογραφικό μπλοκμπάστερ της φετινής σεζόν, “Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει” (στην πλατεία Καραϊσκάκη) και συνέχεια όλο το καλοκαίρι με ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλα τα γούστα, από τους εκρηκτικούς Onirama μέχρι τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μοναδικό Λευτέρη Πανταζή και άλλους πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του πρώτου μέρους του Φεστιβάλ έχει ως εξής:


Σχολιάστε εδώ