Η βόμβα του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί!

Η βόμβα του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί!

Η βόμβα του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί! Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκαναν τεράστιες προσπάθειες τις τελευταίες τρεις μέρες και ο Τζίμερ Φριντέτ είπε το πολυπόθυτο «ναι» στο τριφύλλι ώστε να έρθει στην Ελλάδα με διετές συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το deal είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του, αφού ο πρώην NBAer απάντησε θετικά προφορικά στους πράσινους, οι οποίοι, πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους, περιμένοντας πλέον τα συμβόλαια. Μόλις έρθουν και αυτά με τις υπογραφές του Αμερικανού «μπόμπερ», τότε θα μπορέσουν να ανακοινώσουν την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας προσθήκης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει το… μπαμ προσθέτοντας άλλο ένα βαρύ συμβόλαιο δίπλα σε εκείνο του Νικ Καλάθη, αφού άπαντες στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Φριντέτ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως έχουν βρει τον σούτινγκ γκαρντ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Την τελευταία τριετία, ο Τζίμερ Φριντέτ αγωνίστηκε στο CBA (Κίνα) με τα χρώματα των Σανγκάη Σαρκς, έχοντας σταθερά 30+ πόντους κατά μέσο όρο. Τη φετινή σεζόν, χαρακτηριστικά, είχε 36.9 πόντους ανά αγώνα, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τη χρονιά στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους είχε 3.7 πόντους.

Πηγή: filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ