Το θέατρο σου τα παίρνει όλα…

Το θέατρο σου τα παίρνει όλα…

«Έχω περάσει δύσκολα για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Το πιο δύσκολο είναι ο κακός χαρακτήρας – δεν μου τυχαίνει συχνά. Αλλά άμα το ταλέντο είναι ισχυρότερο από τον κακό χαρακτήρα, δεν υπάρχει κακός χαρακτήρας. Ήμουν τυχερή και προστατευμένη από τις συνεργασίες μου – πρώτα με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, μετά με τον Λευτέρη Βογιατζή».

«Ο τρόπος που κάνω εγώ θέατρο, γιατί δίνομαι ολοκληρωτικά, σου τα παίρνει όλα, δεν έχεις αντοχές για κάτι άλλο. Το θέατρο έχει μια αδυσώπητη ρουτίνα και μετά από λίγο έχει και μια ιδρυματοποίηση – κλείνεσαι για μεγάλο διάστημα σε έναν χώρο. Παρ’ όλα αυτά πάντα προσπαθώ να πηγαίνω σε μια δουλειά ολόκληρη, με ό,τι είμαι. Το θέατρο είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι, σχέσεις».

«Τον σκέφτομαι πολύ τον Λευτέρη – ερχόμασταν συχνά εδώ, στο πάρκο δίπλα στο Αρσάκειο. ‘‘Μη δίνεις λογαριασμό’’ μου έλεγε. ‘‘Ελευθερώσου’’. Δεν ήταν ο πιο εύκολος άνθρωπος για να ελευθερωθείς, ήταν δύσκολος, αλλά ήξερε πολύ καλά τι μου έλεγε. Μα μετά τον Μιχαήλ δεν θα μπορούσα να έχω πάει κάπου αλλού…».

Υπογραφή: Αμαλία Μουτούση, ηθοποιός

Φωτό: naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ