H COSMOTE TV μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του 2ου Off Road Adventure Festival

H COSMOTE TV μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του 2ου Off Road Adventure Festival

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Cosmote TV, το συνδρομητικό κανάλι που έχει μεταφέρει την τηλεοπτική ψυχαγωγία σε άλλη διάσταση, στηρίζει το 2ο Off Road Adventure Festival ως Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο της χορηγίας η Cosmote TV θα κληρώσει προσκλήσεις στους συνδρομητές της για να επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά το μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που συνδέει τον κόσμο του αυτοκινήτου με την εξόρμηση στη φύση.

Το 2ο Off Road Adventure Festival θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών με στόχο να προβάλλει στους επισκέπτες τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας και να αναδείξει τις δυνατότητες των SUV, Off Road και 4Χ4 οχημάτων που μπορούν να μας μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια σε συναρπαστικές διαδρομές και περιπετειώδεις εξορμήσεις στη φύση.

Το Off Road Adventure Festival πλαισιώνεται ταυτόχρονα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, με στόχο να μετατρέψει τον χώρο του Ιπποδρόμου για δυο ημέρες σε ένα πάρκο διασκέδασης για όλες τις ηλικίες με φόντο την off road περιπέτεια.


Σχολιάστε εδώ