Ψήφος στον Παναγούλη

Ψήφος στον Παναγούλη

Στο πλευρό του Στ. Παναγούλη, που κατεβαίνει υποψήφιος στη Β’ Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής, τάσσονται αγωνιστές κατά της χούντας και ζητούν από τους πολίτες να τον στηρίξουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σε κοινή δήλωσή τους σημειώνουν μεταξύ των άλλων: «Όλοι μας, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας καταβολών, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο τόπος μας έχει ανάγκη να τον εκπροσωπούν έντιμοι, καθαροί και ασυμβίβαστοι άνθρωποι αλλά και αποδεδειγμένα αγωνιστές και δημοκράτες.

Τα αναφερθέντα χαρακτηριστικά διαθέτει ο αγωνιστής Στάθης Παναγούλης, ο οποίος έχει αποδείξει ποιος είναι. Είμαστε βέβαιοι ότι επάξια θα συνεχίσει την πορεία και την παράδοση που άφησαν σ’ αυτήν την περιφέρεια οι αγωνιστές που εξελέγησαν βουλευτές, όπως ο Γρ. Λαμπράκης, ο Μ. Θεοδωράκης, η Μ. Μερκούρη, ο Π. Κρητικός, ο Κ. Φωτίου, ο Κ. Λαλιώτης κ.ά.».

Τη δήλωση υποστήριξης του Στ. Παναγούλη υπογράφουν μεταξύ άλλων οι Αλ. Δαμιανίδης (πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ), Π. Κοντογιώργης (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Σ. Κωστόπουλος (πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος – ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ), Γ. Μόρτζος (ηθοποιός), Γ. Μπιρδιμήρης (πολιτικός μηχανικός) κ.ά.

Φωτό: tovima.gr


Σχολιάστε εδώ