Σύνθημα επιστροφής από τον Δ. Μελισσανίδη

Σύνθημα επιστροφής από τον Δ. Μελισσανίδη

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον Μιγκέλ Καρντόσο στους παίκτες πριν από την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν τονίζοντας πως θα πρέπει η κακή χρονιά που πέρασε να μείνει στο παρελθόν, καθώς στόχος της ομάδας είναι πάντα η κορυφή.

«Θέλω να καλωσορίσω τον νέο σας προπονητή, το νέο τιμ αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές και να σας ευχηθώ καλή χρονιά. Να είστε καλά, να είστε υγιείς και πάνω απ όλα να είμαστε οικογένεια. Προερχόμαστε από μια κακή σεζόν την οποία πρέπει να την ξεχάσουμε.
Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ο μόνος της στόχος είναι η κορυφή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψετε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα. Και μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα μπούμε στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι. Καλή χρόνια σε όλους».Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της ομάδας χαιρέτησε κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ τον Μιγκέλ Καρντόσο καλωσόρισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης.

Βίντεο από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ και τις δηλώσεις του Μιγκέλ Καρντόσο

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα, αλλά και για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις. «Οι πρώτες εντυπώσεις, φυσικά, είναι πάρα πολύ καλές. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ καταλάβαμε και αντιληφθήκαμε πως πρέπει να χτίσουμε πάνω σε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε όσο περισσότερο γίνε-ται στα θέλω μου. Έχουμε ένα όραμα για να δημιουργήσουμε ένα καλό μοντέλο δουλειάς. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμάς και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ και την ικανότητα να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Για την ώρα βλέπω τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις

«Φυσικά όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να έχουμε. Σύμφωνα με αυτά, πιστεύω πως κάναμε και κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει, όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, να δημιουργήσουμε ένα δυνατό χαρακτήρα με ένα καλό γκρουπ παικτών. Για τους παίκτες, όπως είπα και στην παρουσίασή μου, είναι απίθανο να κλείσει το ρόστερ πριν τις 31 Αυγούστου.

Είναι πιθανό να κάνουμε 2-3 κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι’ αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέ-ψουμε με το υπάρχον υλικό».Όσον αφορά τα της προπόνησης, το παρών έδωσαν 24 παίκτες και πιο συγκεκριμένα οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Πάντος, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιακουμάκης και Λιβάγια.

Πηγή: kontranews


Σχολιάστε εδώ