Αλ. Τσίπρας από την Τρίπολη: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το ασφαλιστικό

Αλ. Τσίπρας από την Τρίπολη: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το ασφαλιστικό

Ο πρωθυπουργός και προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Τρίπολη εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία και «προσπαθούν να μας βυθίσουν όλους στη λήθη».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κρυφό σχέδιο & πρόγραμμα. Θέλει να συνεχίσει το έργο κοινωνικής λεηλασίας του κ. Σαμαρά, που λαός σταμάτησε το 2015. Είναι αυτό που έφερε την ανεργία στο 28%, που προκάλεσε 300 χιλιάδες λουκέτα, που επέβαλε φόρους για τη μεσαία τάξη & τους αδύναμους οικονομικά» είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε ότι προσπαθούν να πείσουν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί και, χρησιμοποιώντας ποσοδοφαρικούς όρους, είπε ότι «το έχουν ρίξει στο κατενάτσιο», άμυνα και πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα. Όμως υπάρχει και μια άλλη, ισπανική λέξη, η «ρεμοντάδα» και σημαίνει ανατροπή.


Αλ. Τσίπρας: Η ανατροπή είναι εφικτή αρκεί ο καθένας να φέρει στην κάλπη άλλον έναν…


«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιθυμούν οι πολίτες να προσέλθουν στη κάλπη δίχως να γνωρίζουν τα προγράμματα & τις θέσεις των κομμάτων. Αρνούνται τη πολιτική αντιπαράθεση, την τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς ενώ ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει το debate.

«Ανατροπή και νίκη, είναι εφικτό αν το πιστέψουμε». Εμείς όμως δεν έχουμε μπροστά μας μόνο 90 λεπτά. Έχουμε 9 μέρες. Και κάθε λεπτό μετράει», είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο στόχος μας είναι σαφής και εφικτός. Αρκεί ο καθένας από μας, να πείσει άλλον έναν», σημείωσε, εξηγώντας: «αρκεί να φέρουμε στην κάλπη της ελπίδας, ο καθένας από μας, άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο».

« Θέλουμε μια Ελλάδα με περισσότερες & καλύτερες δουλειές. Δεν ξεχνάμε ότι την περίοδο 2010-14, 1 εκατ. πολίτες βγήκαν στην ανεργία. Επί των ημερών μας 400.000 ξανάπιασαν δουλειά, ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 11%, 250.000 εργαζόμενοι έχουν καλύτερους μισθούς.

 


Σχολιάστε εδώ