Φ. Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό

Φ. Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό

Κατά την περιοδεία της Προέδρου Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα και στο Αγρίνιο επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό» ενώ από το Αγρίνιο ανέφερε δεικτικά πως «Οι προοδευτικοί πολίτες Δεν παραδίδουν την προοδευτική τους ταυτότητα, γιατί ξέρουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη σταθερότητας».

Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα «Μητσοτάκης ή χάος» δήλωσε από την Πάτρα η Φώφη Γεννηματά. Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε. Θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, με τη δική σας ψήφο. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

Ενώ από το Αγρίνιο και τα καινούργια γραφεία του Κινήματος Αλλαγής είπε πως «τα γραφεία έχουν έναν ισχυρό συμβολισμό, προχωράμε δυναμικά. Οι προοδευτικοί πολίτες συσπειρώνονται  στο Κίνημα Αλλαγής. Δεν παραδίδουν την προοδευτική τους ταυτότητα, γιατί ξέρουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη σταθερότητας, είναι δύναμη ομαλότητας και θα είναι προοδευτικό αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου επιστρέφει η λογική στον τόπο με τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ραντεβού Με το Κίνημα Αλλαγής στην κάλπη» κατέληξε.


Σχολιάστε εδώ