Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι μια ισχυρή χώρα που δεν απειλείται από κανέναν (βίντεο)

Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι μια ισχυρή χώρα που δεν απειλείται από κανέναν (βίντεο)

– «Θέλουμε μια Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και δε ξεχνάμε ότι την καταστροφική πενταετία 2010-2014, 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας βγήκαν στην ανεργία

“Προσπαθούν βουβά, μέσα στη λήθη, στη θερινή ραστώνη, να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουν. Είναι λένε προδιαγεγραμμένο ότι οι Έλληνες θα επιστρέψουν σε αυτούς που μας χρεοκόπησαν. Όμως η Ελλάδα που βγήκε από τα μνημόνια χρειάζεται ενότητα & προοπτική” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Καβάλα. Τον πρωθυπουργό προλόγισε ο Βασίλης Βασιλικός.


Τα λάθη μας, είναι λάθη αυτού που αγωνίζεται…


«Όποιοι νομίζουν ότι αγώνας έχει κριθεί, κάνουν μεγάλο λάθος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.

Επί των ημερών μας 400.000 ξανάπιασαν δουλειά.
Επί των ημερών μας ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 11%, ότι 250.000 εργαζόμενοι έχουν πια καλύτερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες, γιατί επαναφέραμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις», είπε.

Πρόσθεσε ότι «εμείς θέλουμε μια Ελλάδα της ανάπτυξης για όλους» και ότι επί τέσσερα συνεχόμενα έτη υπάρχει ανάπτυξη «μετά τη τρομακτική ύφεση που έζησε η πατρίδα μας από το 10 ως το 14».

Οι πολιτικοί αντίπαλοί και ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε «και προσπαθούν βουβά, μέσα στη λήθη, μέσα στη θερινή ραστώνη, να επιβάλλουν μια πραγματικότητα που τους βολεύει, όμως η δική μας φωνή δεν θα σωπάσει». Τους καταλόγισε αλαζονεία και ότι «εκβιάζουν και απειλούν ότι θα εκδικηθούν την ελληνική κοινωνία αν δε τους δώσει μάλιστα λευκή επιταγή για να γίνουν ακόμη πιο ανεξέλεγκτοι, ακόμη πιο εκδικητικοί, ακόμη πιο αλαζόνες». «Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται και οργανώσουμε με πίστη τη προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι», τόνισε.

 


Σχολιάστε εδώ