Πριν από λίγες μέρες ο διάσημος οδηγός ταξιδιών «Conde Nast Traveller» δημοσίευσε αφιέρωμα για τις 25 πιο γοητευτικές μικρές πόλεις της Ευρώπης…

Πριν από λίγες μέρες ο διάσημος οδηγός ταξιδιών «Conde Nast Traveller» δημοσίευσε αφιέρωμα για τις 25 πιο γοητευτικές μικρές πόλεις της Ευρώπης…

…με βασικό τους χαρακτηριστικό τα εντυπωσιακά καμπαναριά και τους πλακόστρωτους δρόμους. Στην όγδοη θέση του καταλόγου βρίσκουμε την Άσσο και στη δέκατη πέμπτη το Καστράκι στην Καλαμπάκα. Άλλο ένα αστέρι στο τουριστικό Κεφαλονίτικο στερέωμα. Ας ελπίζουμε ότι φέτος δεν θα ζήσουμε τα περσινά βουνά σκουπιδιών, που ήταν «επί της υποδοχής» στη γραφική παραλία της.


Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό του Μύρτου, ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου, γιατρός στο επάγγελμα, είπε: «Στην παραλία υπήρχαν τα απαραίτητα, όμως μια ένεση αδρεναλίνης, που για τη γυναίκα μπορεί να ήταν σωτήρια, στα χέρια κάποιου που δεν είναι γιατρός μπορεί να λειτουργήσει σαν φονικό όπλο». Γιατρέ, δεν μας τα λέτε καλά… Αν υπήρχε «στα στοιχειώδη», όπως λέτε, μια ένεση Anapen, την οποία θα μπορούσε να της την κάνει οποιοσδήποτε, ακόμη και η ίδια αν ήξερε το πρόβλημά της και την είχε μαζί της, δεν θα είχαμε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.


Η χαμένη Δημοτική Αρχή φεύγει και αφήνει πίσω της χάος. Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια, μισοτελειωμένα έργα αμφίβολης αισθητικής, κυκλοφοριακό χάος και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ας ελπίσουμε οι καινούργιοι να μην προδώσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, για το καλό της πόλης μας.


Ύστερα από τόσες ημέρες αγωνίας «γεννήθηκε» επιτέλους το τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με τους μέχρι τώρα σίγουρους μνηστήρες να βρίσκονται εκτός. Έτσι, στη θέση των φαβορί Χαράλαμπου Λυκούδη και Παύλου Παπαδάτου βρέθηκαν ο Παναγής Καπάττος και ο Γιώργος Κοκκόλης μαζί με τη Βικτώρια Αλεξανδράτου. Μετά την ανακοίνωση οι δύο κομμένοι πολιτευτές «ομνύουν όρκους πίστης» στις επιλογές του κόμματος. Αυτό μένει να αποδειχθεί στα αποτελέσματα, το βράδυ της 7ης Ιουλίου.


Για ακόμη μία τριετία το λαβράκι των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς πήρε «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» από το International Taste Institute για τη γεύση και την υφή του. Συγχαρητήρια στη Λάρα, στον Παύλο και στους εργαζόμενους.


Σχολιάστε εδώ