Πού θα κληρώσει;

Πού θα κληρώσει;

Σκληρή μάχη αναμένεται να δώσουν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών για τις έξι με επτά έδρες που θα καταλάβει η παράταξη ως πρώτο κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σίγουροι θεωρούνται οι νυν βουλευτές Β. Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Ν. Κακλαμάνης.

Από εκεί και πέρα, για τις υπόλοιπες τρεις – τέσσερις θέσεις θα παλέψουν έξι έως οκτώ υποψήφιοι. Αυτοί που φαίνεται να έχουν ένα σαφές προβάδισμα είναι οι Θ. Φορτσάκης, Φ. Πιπιλή, Κ. Μπογδάνος, Θ. Πλεύρης, Άγγ. Συρίγος και Δ. Τσιόδρας.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η ΝΔ θα εκλέξει επτά και στην καλύτερη περίπτωση οκτώ βουλευτές. Αν και με την κάλπη κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος, οι πέ­ντε από αυτές τις έδρες θεωρούνται «κλεισμένες». Άδ. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Γ. Κουμουτσάκος, Ν. Κεραμέως και Θ. Ρουσόπουλος έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι όλων των άλλων.

Για τις υπόλοιπες δύο – τρεις έδρες θα δώσουν σκληρή μάχη οι Σ. Ιωννίδης, Ν. Ρωμανός, Ι. Καλαντζάκου, Ζ. Ράπτη, Ν. Κωστόπουλος, Π. Τατσόπουλος και Δ. Καιρίδης. Ρόλο θα παίξουν και οι συμμαχίες που θα υπάρξουν μεταξύ των υποψηφίων, οπότε δεν πρέπει να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.


Σχολιάστε εδώ