Χωρίς εκπλήξεις το Επικρατείας της ΝΔ

Χωρίς εκπλήξεις το Επικρατείας της ΝΔ

Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις, δεδομένου ότι τα περισσότερα ονόματα ήταν ήδη γνωστά, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Πειραιώς γίνεται λόγος για επιλογές προσώπων με «υψηλούς συμβολισμούς» και με «τον αέρα της ανανέωσης».

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο πρώην πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος και στη δεύτερη θέση η πρώην υπουργός Μ. Γιαννάκου. Ακολουθούν στην τρίτη θέση ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Γεραπετρίτης, στην τέταρτη ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Τ. Θεοδωρικάκος και στην πέμπτη ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ. Ταραντίλης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ΝΔ θα εκλέξει σίγουρα πέντε βουλευτές Επικρατείας και υπό πολλές προϋποθέσεις και έναν έκτο, θέση στην οποία βρίσκεται ο πρώην ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας Μίνα Γκάγκα, στην όγδοη η καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Κων. Μπότσιου και στην ένατη ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος οικογενειακός γιατρός της Ευρώπης για το 2019.

Στη δέκατη θέση βρίσκεται η Βασ. Λοΐζου, στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, και στην ενδέκατη η Μ. Τριανταφυλλοπούλου, καταξιωμένη επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού. Στη δωδέκατη και τιμητική, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, θέση τοποθετήθηκε ο πολύ γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κων. Μαρκουλάκης.

Φωτό: thepaper.gr


Σχολιάστε εδώ