Γ. Μώραλης: Ντροπή να λέτε ότι εξαγοράστηκε ο πειραϊκός λαός!

Γ. Μώραλης: Ντροπή να λέτε ότι εξαγοράστηκε ο πειραϊκός λαός!

Φωτιές άναψε σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ όταν είπε ότι ο Μαρινάκης μοίραζε λεφτά στις εκλογές

Φοβερά πράγματα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκνευρισμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα, αντί να αναζητήσουν τα αίτια της ήττας τους, τα… φόρτωσαν όλα στον Μαρινάκη!

Ο σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γκερλές είπε ότι ο Μαρινάκης μοίρασε λεφτά στις εκλογές! Όταν όμως ο δήμαρχος τού ζήτησε να επαναλάβει ποιος ακριβώς μοίραζε λεφτά στους Πειραιώτες και γιατί, ο κ. Γκερλές τα γύρισε και έλεγε για κάτι παιδάκια με κόκκινα μπλουζάκια που ήταν έξω από τα εκλογικά τμήματα και για κάτι προσφορές σε ηλικιωμένους. Ο κ. Μώραλης του είπε ότι είναι τζάμπα μά­γκας και πρόσθεσε: «Πρέπει να ντρέπεστε. Λέτε ότι ο πειραϊκός λαός εξαγοράστηκε και δεν κοκκινίζετε! Ντροπή σας!».

Ο Δημήτρης Γκερλές κάτι ψέλλισε. Η επικεφαλής του απερχόμενου συνδυασμού «Λιμάνι της Αγωνίας – Η πόλη μας» Μαρία Σταθάκη έσπευσε να τον καλύψει λέγοντας ότι ναι μεν έχασε έδαφος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αλλά έχασε και ο Μώραλης επειδή πήρε λιγότερες ψήφους.

Νωρίτερα τον λόγο είχε πάρει ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Τάκης Αβραμίδης, ο οποίος με ανανεωμένη τη λαϊκή εντολή μίλησε, όπως είπε, με τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Το πάρτι τελείωσε. Ο πειραϊκός λαός αποφάσισε ότι η Δημοτική Αρχή Μώραλη έκανε καλό στην πόλη και την εμπιστεύτηκε για άλλα τέσσερα χρόνια. Τα παραμύθια σας όλο αυτό το διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα να σας οδηγήσουν σε οδυνηρή ήττα. Είτε το θέλετε είτε όχι, και στην επόμενη τετραετία Δημοτική Αρχή θα είμαστε εμείς και αν δεν σας αρέσει… ξύδι!».


Σχολιάστε εδώ