Έβαλε στη θέση του  ο Ηλ. Σιώρας  τον Πολάκη

Έβαλε στη θέση του ο Ηλ. Σιώρας τον Πολάκη

Μεταξύ των πρώ­των από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρω­σης» στην Αττική –με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη– εξελέγη ο Ηλίας Σιώρας, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού. Είναι πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για 12 χρόνια και εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του νοσοκομείου για 14 χρόνια.

Τώρα ο Ηλίας Σιώρας μπαίνει και στη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος του ΚΚΕ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Μετά τις περιφερειακές εκλογές ο Ηλίας Σιώρας δέχθηκε αήθη επίθεση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Σε μια τηλεοπτική εμφάνιση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό ο Ηλίας Σιώρας διέπραξε το θανάσιμο… αμάρτημα να καταγγείλει την οικονομική θηλιά που έβαλαν στο δημόσιο σύστημα υγείας όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Ανάμεσα στα αποδεικτικά στοιχεία ήταν και έγγραφα που υπέγραψε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας! Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Π. Πολάκη να αναρτήσει στο facebook: «Ηλία Σιώρα στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρε του Σωματείου του Ευαγγελισμού, μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπορώ να πω για αυτά που έμαθα πως είπε χτες στην ΕΡΤ!».

Η χυδαιότητα του Π. Πολάκη, που δεν σεβάστηκε ούτε την ίδια την υπογραφή του, προκάλεσε ποικίλα αρ­νητικά σχόλια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η απάντηση του Ηλία Σιώρα ήταν: «Εγώ απαντώ με τις περισσότερες από 2.500 εφη­μερίες που έχω στην πλάτη μου, εδώ στον Ευαγγελισμό».


Σχολιάστε εδώ