Αλ. Τσίπρας: Βγήκαμε από τα μνημόνια και ήρθε η ώρα να δούμε την καθημερινότητα του πολίτη

Αλ. Τσίπρας: Βγήκαμε από τα μνημόνια και ήρθε η ώρα να δούμε την καθημερινότητα του πολίτη

Με την παραδοχή πως η κυβέρνηση αφοσιώθηκε στο να βγει η χώρα απο τα μνημόνια και δεν κοίταξε όσο θα έπρεπε την καθημερινότητα του πολίτη ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία στη Φλώρινα έθεσε τον κύριο στόχο της επόμενης τετραετίας εφόσον και καταφέρει να επανεκλεγεί.

“Δώσαμε όλο μας το βάρος για να βγούμε από τα μνημόνια & αφήσαμε πίσω κρίσιμα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη. Θέλω, με το χέρι στην καρδιά, να πω σε όλες & όλους που απείχαν στις ευρωεκλογές ή στήριξαν άλλα κόμματα για να μας δώσουν ένα μήνυμα, ότι έχουν δίκιο” είπε χαρακτηριστικά.

Συμφωνία Πρεσπών- Τσίπρας: Υποκριτής ο Κ.Μητσοτάκης

“Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, που πολέμησαν ως «προδοτική» την Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα μας λένε ότι αν εκλεγούν απλά θα προσέχουν τη «κατά γράμμα τήρησή της». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της υποκρισίας και του πολιτικού τους καιροσκοπισμού” είπε πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: “Με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, που αποκαθιστά την ιστορία μας, η Ελλάδα γίνεται ο φάρος της φιλίας & της ενότητας των λαών στα Βαλκάνια. Βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό & τον εθνικισμό, φέρνει κοντά δυο λαούς που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν”.

Φωτο: twitter/atsipras


Σχολιάστε εδώ